Naš mali ima pa spet vročino. Od torka je na antibiotiku zaradi vnetja ušesa. Od srede ga uho ni več bolelo in tudi vročine ni imel, danes zjutraj pa se je spet zbudil z vročino, pa ne morem ugotovit zakaj. Se bova šla jutri pokazat P. Morda je še kako virozo staknil za povrh ali pa ga zob matra. Bomo vidli. Mi je pa jutri kar zoprno spet v službo klicat, da me ne bo. A kaj čem, mali je najbolj pomemben.
čebeica maja naš mali, ki bo decembra 2 leti star, pa zvečer zaspi sam v posteljici, popoldne pa mora nekdo z njim ležat. Ravno obratno, kot pri vas
marec2009 super, da si nehala krvavet! Držim pesti, da bo na pregledu vse ok!
V šolo za starše bom verjetno šla februarja, a imam rok konec marca in je to zame drugič. Če bi bilo prvič, bi šla januarja, da me slučajno kaj ne prehiti.
Kar pa se tiče prebave, pa imam sedaj tako neredno, da joj. Sem zaprta, pa spet udari na kontra in tako v krogih. Sem se že kar navadla
Naja, se mi je zdelo, da je Aspirin 100. Po domače rečeno res "redči kri" oz. preprečuje nastajanje strdkov v krvnih žilah in verjetno tako izboljša prekrvavitev plodu preko posteljice. Pritiska pa ne znižuje. Me je samo zaskrbelo, če pa ga jemlješ po nasvetu G, je pa vse ok
Upam, da ne zameriš, da sem se vtaknila v to.
Piruri, če iznajdeš jogi za nosečke, ga jaz takoj nabavim
Ker me po malem že matra, da niti pol na trebuhu in pol na boku ne morem več spat.
Pondelak mene tudi zna v spodnjem delu trebuha bolet oz. kot bi tam neko težo čutila. V takem primeru grem kar počivat, da popusti. Se mi zdi, da se mi pojavi, kadar pretiravam s fizično aktivnostjo, včasih pa tudi, če predolgo brez premora sedim.
Spps upam, da ti gre počasi na bolje, da ne bo treba več školjke objemat!
Zasanjana lepo porisan buši! Zgaga me za sedaj še ne matra, me pa hitro tišči v trebuhu, če malo preveč na enkrat pojem.
No, pri nas je bil danes čudovit sončen dan, mi pa doma. Sem bila vsaj pridna pa sem pospravla, pomila po tleh,...
Lep večer vsem!