Mah, zadnje čase imam kar nekaj premalo časa ali pa mi primankuje energije

No, nekaj takšnega in kar nimam volje za NIČ. Komaj sfolgam, da pospravim, operem, kup cunj me pa še čaka, da se speglajo - bi bilo fajn, če bi me obiskala kakšna dobra vila.

Ja, skoraj kilco več pa tud imam - se pozna, da mi sedaj paše sladko. V ogromnih količinah. Danes sem pobasala celo Milko, pa še ene bonbone, ki so kao jagode (ne vem kako se jim reče), ampak imam doma "policaja" (moža), ki potem kontrolira kaj je zmanjkalo in pizdi.

Pa še vsepovsod kamor pridem moram jest, ker sem noseča

Edin pred moževo teto sem se zadnjič pohecala, ko je spraševala za koga moja tašča tolk šeče, pa rečem da je za vsakega člana en pladenj peciva, pa reče, da je več pladnov kakor članov, pa ji povem, da moram jesti za dva... pa sem dobila en hladen tuš, da je to zmotno prepričanje in kritiko o kilah.

No, jst sem se samo hecala, ampak ljudje včasih tolk resno primejo. Ampak imam pa dvoje ušes za takšne primere - čez eno notri, čez drugo ven in zaenkrat to enkratno deluje. Tako ali tako, pa smo se zmenile, da bomo skupno hujšale in tam do poletja 2010 že vse prave manekenke.
zgaga - Joj, mene tud fejst peče, če jem kaj sladkega sploh zvečer ali pa kaj kar ima notri orehe. Me kar boli ne samo peče od zgage. Je pa bilo isto tudi prvič, ampak mislim da kasneje kakor sedaj.
dlesni - Joj, to so pa moj drugi problem, ker me full bolijo in vedno ko si umivam zobe krvavim iz dlesni.

In sem že čist razdražena zaradi tega.
Zasanjana - Oooo, tvoj trebušček je že brez poslikave lep, z njo pa naravnost čudovit! Pa bravo za umetnika!

Mislim, da bo tale slikca lep spomin na nosečnost.
Nina00 - Vnetje ušes je res

! Pa ko ga enkrat stakneš se še tolk rado ponavlja. Vem kako je mene bolelo, kaj šele tako majhne. Za službo pa se en sekiraj preveč, bodo že nekako brez tebe, ker te mali res bolj potrebuje kakor oni.