04.11.2008, 10:35
12528
tasa_m : ja meni je voziček v živo še lepši kot pa na sliki, ker v živo ta oznaka cognac pomeni res lepo oranžno barvo..pa ogrodje je eloksirano(?... moj dragi je pač strojnik in mi take stvari razloži) alumijasto, in zato ni barvano ter tudi zaradi tega bolj trpežno na udarce in praske... Super je...ko sva ga videla v Toys-u v Grazu, nisva mogla iti stran...potem sva šla nazaj v Slo in malo pogledala po internetu za kakšen voziček sploh gre, pa sva se ponovno (beri čez eno uro od prvega prihoda iz Avstrije) vsedla v avto in se odpeljala po njega.
>Dol padeš, kaki maraton. Od doma do Toys-a pa imam cca 90 km.. Ja super, da si mi povedala za srečanje, ker sem sama očitno izpustila to stran, kjer ste se dogovarjale....Če pa kaj pride vmes pa tak javim. Se že veselim.
Vse ostalim pa čestitam za uspešno opravljene preglede, pa želim dobrodošlico novim.
Jaz sem sedaj v 21 tednu, pa še nisem zaznala, da bi me mali brcnil, tako da bi čutila z roko, mislim na dotik. Pa ve, ki ste že bile v tem tednu, ste svoje nagajivčke že kaj čuitile? Moram pa povedati, da je mali pravi nogometaš, ker ima nosn stop tekmo ali pa čago...
Pa, saj je super tako... 
je to vreme.
sit so mislile (beri ena sestra), da noče joške in seveda mi je dala nastavek; mali revček je pa dobil alergijo na nastavek in nekakšno vnetje ustnic tako da pol ni mogel cicke zagrabit in jaz sem si veselo črpala mleko cca.10 vmes pa seveda mu ponujala cicko in nno ko je bil star 14dni nama je dojenje steklo. Dojila sem ga 11mesecev, pol je pa kr sam nehal tako da sem kakšen mesec imela težava, ker je bilo mleka še vedno ogromno. Če pa nama dojenje ne bi steklo, bi pač na AM odraščal in ne bi bil ne prvi ne zadnji. Tako, da punce, če dojenje gre, gre; če ne pa ne in ne se preveč sekirat.
in
, ne? Jupi,
.
, vso nosečnost do zdaj sem bila bolje. Ne morem sedet, ker če v takem položaju sedim imam krče. Pazite nase (baje primorke sploh!), da še ve kje ne staknete tega
! VSEN ČESTITKE, BOLNE SE PA ČIM PREJ POZDRAVTE