Čer še od mene, da me ne pozabite!
Sicer sem ostala na 185 strani, prebrala vse, ampak da bi vse pokomentirala, pa ulala! Najprej dobrodošlico našim novim članicam!
Lepo, da nas je iz dneva v dan več.
Dali* vidim, da pridno ažurira seznam (no, če smo pa ostale pomagačice bolj kot ne lene in nedajvne, kaj pa ji preostane drugega
). Upam, da ste lepo preživeli ta Martinov vikend. Jaz sem bila včeraj v Kitajski (ja, na Martinovo soboto!
) s sošolkami iz faksa (no, 5 nas je bilo, tiste, ki so bile kot rit in srajca) in je bilo zelo luštno jih videt po tako dolgem času zopet vse na kupu. Smo obljubile, da se vselega decembra srečamo še enkrat, potem bo itak kmalu marec in bom za nekaj časa bolj prikovana ob družinici. No, pa ob tako dobri hrani, ki jo jem res v abnormalnih količinah so šli kg nazašlišano gor
, bom pa cifre sporočila po pregledu (šele 24.11.
), ker tam mi pokaže še kakšno kilo več
Aj mene, pa še dve žurki me čakata ta mesec... G in sestre bodo poskočiel od groze kolk kg je šlo gor. Imam pa novo težavo - zaprtost. Ah ja... če sem prej sračkala kot za šalo kr naprej je sedaj stanje popolnoma drugačno. Pa zgaga me peče - že? In po malem zatekam - že? Ja, že, v prvi nosečnosti ej bilo to šele zadnji mesec, sedaj me pa čakajo skoraj še celi 4-je? Po drugi strani, pa dobro da jih je še toliko, ker bi rada to diplomsko že spackala. Ampak res... Sedaj sem končno dobila vse podatke od zavarovalnice (čakala, težila, prosila, se pregovarjala, upala... celih 3,5 mesece za te podatke), da jih dodam k diplomski, pa imam krizo, ker mi pride preveč strani kot jih je dovoljeno imeti... In pol me je kr groza zakaj ima dan samo 24 ur? Jaz bi rabila vsaj še enkrat toliko, da bi vse podelala in se ornk naspala.
Tko, moj spis in jamranje je pri koncu... vam pa želim sončen in lep nov teden, ki je pred nami.