Pozdravljene
!
Prinas bomo imeli pa drug vikent martinovanje. Tako je župnik rekel. Sej nič kej posebnega, ponavadi gremo k maši, ker je žegnanje svet Martin, pol pa k tašči na kosilo. Sedaj od kar sem na bolniški nisem bila pri maši, tako da bomo šli samo na kosilo.
SUŠILEC-pametna naložba, si ne prestavljam brez njega, tud oblačil manj rabiš. Likat pa res ne rabiš, sm prec moraš zložit al pa saj raztegnit(npr. čez likalno mizo).
- Nekaj mojih nasvetov:
Prsa-je pa fajn da se mažejo s kremo tako kot se po trebuščku, v času rasti ko se večajo in potem ko se majšalo, ko nehaš dojit.Isto si trebuh mažeš po porodu.
BRADAVICE- vam pa ne priporočam mazat, ker bojo preveč občutlive ko jih bo
sesal. Tudi z milom jih ne umivat, isto trebuh, sm z vodo, mislim ne direkt milt, ker milo še dodatno izši kožo.
Kupite si v lekarni lanolin(nevem firme) kremo in takoj ko začneš dojit si redno po dojenju mažeš bradovico, nerabiš nič sperat,
lahko zaužije, pa še nič promblemov ni potem.
Rdeče bradavice, so pa verjetno zato ker kri v
bol šiba po nas. Če pa sedaj bolijo pa vprašajte g.
Mamice pa imamo (živalski) zasčitniški nagon, da varujemo
. Tako smo na vseh področjih zaščitniške, tako je tudi do med. sester. Moja cimra v p. je mela znjimi kr težave, jaz pa ne, do mene so ble kot cuker do nje pa kakršna je bila ona do njih so bile one do nje, skoz je neki k. upam da me ne bere, ker nerada obiram, sm primerjam.
Dojenje pa kot ste že rekle če bo bo.
Materične celice- pa v skupni banki ni treba nič plačat, se prek neta prijaviš in ti pošlejo paket, ki ga s spolnjemi papirji daš babci predno rodiš. So pa tud pomanklivosti sej več bo treba na formu o tem še prebrat. Moja kolegica se je za to odločila ima čez 10dni rok, mi se bomo verjetno tudi.
Bobiči-moj ate je bil pa z upokojenci na izletu po primorski, pa mi med drugim razlaga tudi kaj so jedli neko tredicionalno jed, jaz pa a bobiče, ja kako pa veš