Ojla čvekice, kok ste napisale!
Jaz sem se po naspidirani sredi morala mal skulirat. Sem očitno pretiravala
včeraj sem imela pregled, tudi uz, da sem spet vidla našga škrata. Je pa spal in se pretegoval
počasi pa tud že dobiva normalno človeško podobo. Hematoma na srečo ni več
zaradi tega mi je tut nardila uz, naslednji pregled pa imam 11.9. in bo že morfologija. Kako gre hitro čas, kajne? Je bil pa tko fajn pregled, sva se z dohtarco še režale, res je fajn.
Danes sem čist fuč, ker skoraj celo noč nisem mogla spat, sploh ne vem, kaj mi je blo. Zaspala sem šele enkrat zjutraj, ob 7. pa že opomnik za prometrium ... ga bom očitno morala skor do konca jemat.
Zdej sem samo preletela zadnje poste.
Gretka, si že bla kaj pri G po ss? Kar pojdi se pokazat, za vsak slučaj. Sicer navadno se tko zgodaj samo sčisti, včasih pa je potrebno abrazija. Sploh ta vmesna krvavitev mi ni všeč. S klomifenom pa počakaj še vsaj en ciklus. Še ni tko dolgo, kar si bla na iglah, takoj po ss pa tudi ni dobro štartat. Klomifen naj ti pa kar G predpiše, ker ti bo znala tudi pravo dozo predpisat, to res ni fajn na svojo roko jemat. Pa da te vmes še na uz pogleda, da vidi, kako reagiraš. Ne vidim razloga, zakaj ti ga ne bi predpisala. S starostjo 43 let je v zakonu omejitev samo pri OBMP, spodbujanje ovulacije s klomifenom pa sem ne spada. Medrol ima lahko hude stranske učinke in ga predpisujejo takrat, ko sumijo na kaka protitelesa, ker pri nas ne delajo vseh preiskav, ki bi to potrdile, ga nekateri kar na pamet predpisujejo. Jaz sem o teh stvareh ogromno prebrala in ti ga kar v štartu ne svetujem. Sicer tudi dvomim, da bi ti ga kar takoj predpisali, čeprav prijatli.