Daan!
jaz sem malo štrajkala, pa ne nalašč. Se mi ni dalo
vas je kaj toča potolkla? Včeraj sem vidla, da ima tut moj avto par lukenj. Ta ima pa res smolo, skoz se mu kej dogaja. Če mu tabelc ne ukradejo, ga pa kej drugega doleti
še dobro, da obstaja zavarovalnica.
Gretka, sej si mislim, da cuker ni nujno krivec. Jaz ga tudi zelo malo pojem, je treba črtat pa vse iz bele moke, nadomestit s polnozrnato itd... Zdaj se ravno na monu spet o tem pogovarjajo, so temo dali kar zgoraj, da se ne izgubi. Ob tvoji noro dobri kuhi, je najbrž kar težko. Al pa tudi ne, mogoče boš pa tudi z pz sestavinami tko fino čarala. Mogoče bo na koncu že kaka knjiga receptov ratala
evo, nov izziv. Za agrulab pa res Dajomajo za rokav pocukaj. Kot berem, ga Reš še največ predpisuje.
Skuška draga, kaj če bi ti tvojga sem gor pripeljala, da ga mal nakregamo. Kaj se to pravi, da ti tko prepoveduje. Mulc!
Si sploh ne predstavljam, da bi kdo imel name tak vpliv
JAz bi ziher kako luknjo našla. Npr. naročila bi si k staršem, pol bi ti pa oni to lepo prinesli, sej ne bi mogel nč reči
al pa kaka prijateljica. V skrajnem primeru lahko tut rečeš, da smo ti punce z rr-a kuple
ker nismo prenesle, da bi bla za to prikrajšana. Pol mu pa ne bi dovolila poslušat
Konina, sem šla v album gledat, kak trebušček že imaš
to bosta velika korenjaka. Se Neva že ful veseli dveh bratcev? Super, da gre vse po planu. Bomo držale pesti, da boš tudi ti pripeljala lepo do konca. Na morfologiji pa ti niso nič preklopili na 3D? Kako pa sploh zgleda ta 3D morfologija? Je 3D ves čas, al samo na momente preklaplja? Jaz upam, da mi bo moja G že na morfologiji to nardila, ker to ona že tko počne. Ima pa tut čist nov UZ, na katerem se res dobro vidi.
Gloria že komaj čakam slikce
pa tudi to, da te bomo spodbujale. Še dober teden, pa že lahko greš
uf, bo to hitro!
Julija ni še nič sporočila? Nas vedno neki na kratko drži
Lučka, je že padla prva špika v rito?
Punce, naredite si lep dan! Na dopustu al pa doma