Jutro pupe!
Kajsi, pa ti si še žiiiva!
No, ti se le cartaj s svojim dokler je še tukaj, potem bodo pa same kave pa perčki, da ti bo hitreje minilo...
Bebiii, bo treba še malo posurfat ja. Če malo pogledaš majsko ali junijsko IFF/ICSI temo, tam se je kar dogajalo, ti bo prec bolj jasno. Sicer pa časovno...odvisno od postopka, od tega kje si, od tega kako reagiraš. Meni je konkretna akcija trajala od 11. 5, ko sem začela s Suprefactom pa do konca junija- 10.6. punkcija, 15.6. transfer. Ene hitreje, ene počasneje, je pa dejstvo, ko si enkrat na tem, se moraš oborožit s samo ljubo potrpežljivostjo. Ker potem samo čakaaš, gledaš datume, trepetaš, upaš in se vleeečeee...
Noki, madona, nooo...Kaj je to zdej?!?! Sem se kar ustrašla. HB da je vse ok!!! A so ugotovili zakaj kri?
Ma, sej ni nikol konec skrbi. Mene non stop neki skrbi in noro že čakam na drug teden, me je pa po drugi strani kar strah. Pride mi kakšen trenutek ko sem prav depresivna, res, ampak si potem dopovem, da itak nič ne morem. Kar ma za biti, bo in amen. Samo zeloooo upam, da bo vse ok, da bosta oba še z mano, obema srček bil, dovolj velika in na nuhalni vse ok...UHH, Uhh...
aja BTW, Ajsika naša, ja kaj pa ga biksaš dete moje
Saj jaz bi bila zelo vesela, če bi bil že včeri pregled, ampak mam oba šele drug teden 19.8
Abra, glede AS sem tako razmišljala kot ti. Dete se premika, ampak tako hitro pa mende spet ne. Sem poslušala na desni, potem na levi, pa spet na desni itd.
Ampak, včeraj in danes sta se šla pa prave skrivalnice. En utrip na desni, ampak čist drugje, nižje, drugega ni bilo najt, potem spet drugi, drugje..al je bil isti...skratka, če ne bil zadnjič na obeh straneh slišala preverjeno, bi mislila, da sem bledava. Zdaj Bom ta AS do pregleda spravila, ker sem samo zmedena.
Blanči, men tudi tale plus nekam sumljiv... Daj še vseeno enega naredi...
Dakec, blagor tebi, ker je NS že za tabo in vse ok!
In še pupa!!!!
Kolk zihr pa je to, da je punčka? A ni to še zgodaj za spol?
Vsem, ki ste že (skoraj) v akciji: drž'te se punce!!!
Evo sem se razpisala, malo vadim za jesen, ko bo treba navijat!