daaan,
vsem najlepša hvala za
in lepe želje, to res rabimo in se še priporočamo
!
tud ti shuka? pa kaj je s temi krvavitvami? jaz sem na MONu vtipkala hematom in nekako izluščila naslednje: gre za nepravilno vraščanje posteljice na maternično steno, pokanje žilice in posledično za krvavitve, ki se rade ponavljajo. na UZ slikci se pri meni vidi, kje je ta hematom. je pa Pušenjak pri tem mnenja, da v primeru krvavitve ne moreš narediti nič, torej predlaga, da laufaš kak maraton al pa greš na odbojko.
v zvezi s hematomom obstajata torej 2 doktrini: ena skulirana (delaj vse kot do sedaj, počivanje nič ne pomaga, če bo splav, pač bo), druga previdna (počivat, mirovat, pazit, ...). katero pot ubereš je seveda tvoja izbira in odgovornost. jaz trenutno "furam" drugo, se pa nekako po logiki nagibam k prvi. je.bat ga, sem se ful prestrašila in se že poslovila od pikic prejšnji teden. no, NS imam baje pri Pušenjaku, tako da ga bom zaslišala o tem, čeprav mu gremo "pametnjakovičke" na živce
tak da hedi draga, ti kar pridno poslušaj srčka svojih pikic in uživaj, ne skrbi in se ne sekiraj. NS pa imaš čez slab teden, uf kak gre hitro! boš vidla, kake lepe novičke nam boš sporočila. komaj čakam.
joj gloria, jaz imam že kar tremo pred (tvojim) porodom
, se spomnim, kak si voziček šraufala skupaj, zdaj pa tak...
kajsi, izkoristi tvojega
, potem pa kar na nas izlivaj bolečino, solze in tudi dobro voljo! zato smo tukaj, vmes pa septembra še kakšne otroke pridelaj!
vsem špikicam želim: mirno roko, pa mrzlo pivo!