Jooooj joj jojj
Nosečke moje drage kaj vas je vse doletelo medtem, ko me ni bilo.
Abrica, najprej sem ti hotla čestitat, ker je hematom zginil, pol pa... Ma prekleti šit! Nimam besed. Ravno oddahnila si si, ko si zvedela, da ni več hematoma, zdej pa spet... Vem, da si utrjena, sam ni pravično! Kdaj bo konec teh skrbi??? Kot so ti vse že povedale, važno, da je s pikico vse OK.
Nokica draga kaj to berem??? Tudi ti? Ma sranje od sranja! Upam, da se bo nehalo in te ne bo spremljalo ves čas. Verjetno ti je pa le nekoliko v tolažbo (vem, da je slaba) da se kar veliko naših deklic bori (USPEŠNO!) s krvavitvami in je vse v redu. Misli pozitivno draga in ne biti preveč prestrašena.
Julči bem mu sunce, se tudi pri tebi kar noče nehat? Drži se puppa moja. Naj te to ne iztiri! Kot sem že Abri napisala vem, da si močna punca in boš vse prenesla. Sam, da je
dobro.
Lučka, Lara, Blanči, Oktavija
navijam maksimalno!
Zarja zate še posebej jutri! In ne se sekirat! Endo tako ne vidijo z UZ in je tvoje G zadnjič kar nekaj kvasila v 3 dni. Posamezne ciste pa niso nič hudega. Navijam za ET 18.8.
Dobrovoljčica čim manj bolečo punkcijo.
Sayuri sončka sta nepopisno lepa.
Hedika moja draga. Zih si oba slišala in obema srček skoz bije 300/uro, sam polovit jih ne moreš, ker sta tolk frfotava k mamica. Prav močno te objemčkam in lupčkam, da boš malo bolj pomirjena. Še par dni, pa bo NS
Sonček33 upam, da si boljše. Morda si samo kaj težkega pojedla. Nosečkam pogosto nagaja prebava.
A ribica si? Jaz sem en teden za tabo
Ajsika draga. Še malo pa ekšn
. Si pa fejst pridna s tem seznamom. Kako je pa to možno, da se pri vas seseuje sistem??? Sem bla čist šokirana, ko sem prebrala. No, važno, da ste spet OL.
Dakec
za punčko. Tako lepo je brat zdravo zdravo
Glorija draga, še manj kot mesec. Ni čudno, da je tvoj lubi že mal zmeden
. Sobica že čist fertik? Bravo za dobre izvide na sladkornem testu. Ko Miška pride, bomo pa stavnico odprle
Kajši, ko bo tvoj lubek šel, se bomo pa bolj pogosto dobivale, da čas hitreje mine.
Pikovitka si me klicala? Kako si? Kaj se dogaja. Vidim, da se je comp sesul. Upam, da boš kmalu OL.
Pija kje si? A kar 2 vikenda za povrstjo je vama ratal na morčka? Super. Upam, da sta fajn odklopla.
Libika, vidim da Gretka neusmiljeno peče dobrote, ki se jim je težko upreti
. Kako si ti?
Dajamaja končno preseljena in spočita (upam!). Oglasi se kaj iz službice, da te ne bomo preveč pogrešale.
Konina sem pokukala na album. Lepga bušija maš
. Čestitke
Netka, vidim da gredo stvari na bolje
. Kar tako naprej!
Še vedno pogrešam Dejziko, Arnejo, Piko74, Rubinko, Cvetka je na dopustu, Miška tudi (vseeno lahko mal pojamram
) in še in še....
Žabice moje, ki vas nisem extra omenila, saj veste, da ste v mojem srcu.....sam že tale post je megalomanski...jaz se pa še nisem razpakirala...
Jutri okoli 12ih imam že bližnje srečanje z dr. Vjem. Upam, da bo kmalu akcija.
Nočko drage moje