Zarja, jaz sem imela podobno štorijo, ko sem šla prvič po zamrznjenčke in smo prekinili postopek. Takrat sem šla v to takoj po neuspešnem IVF. Ker je blo v telesu še neki hormonov, sem jaz tudi imela več foliklov, nekaj celo cist (to vse od postopka, ki so takoj z M izginile) in zato zavirale rast. Vsaj tko mi je takrat Reš razložil. Jaz imam drugače redne O, pa navadno tudi en sam folikel. Zato mi je blo tudi čudno, ko si pisala, da jih je več. Pa tista cista je najbrž tudi to ... in ne endometriza.
V spontanem postopku poskušajo telo prelisičiti, kot da je prišlo do naravne zanositve. Zato se čaka O, sprosti se rumeno telesce, sluznica je pripravljena, čaka se samo še o, da so zarodki isto stari, kot bi bili po sponatni zanositvi. Takrat so namreč pogoji ravno pravšnji. Če se zdaj ne bo izšlo, lahko naslednji mesec isto ponovite, al pa ti dajo čiso majhno stimulacijo s klomifenom al pa inekcijami. Tretja varianta pa je estrofem, ki ti uspava jajčnike, spravi v umetno meno, sluznico pa lepo debeli. In ko je debelina primerna, se vstavi zarodke. Glede na tvojo hiperco, se bodo najbrž kar za to odločili. Berem, da se v MB zadnje čase tudi veliko uporablja, na GK pa še nisem slišala. Pri Rešu pa je kar praksa. Naša Shukica je taka nosečka
Sej se ne spomnim, da bi omenila, ampak na vse kar se ti dogaja, imaš ti najbrž pco?
Ne še obupat, mogoče bo pa v pon. že drugačno stanje. Si bolj počasne sorte
Koliko pa so bili veliki folikli danes in kateri dan ciklusa je?
Glede piva in ostalih zadev, rabiš samo en folikel, ki ovulira, zato se ti s tem ni treba mučit. Če je smola in ravno ta mesec ni O, ne moreš nič pomagat. To se dogaja in je neki čist normalnega.
In če ne boš prva avgustovska nosečka, boš pa septemberska