Evo mene, končno se mi je ratalo prebiti skozi te strani, ki ste jih nakucale v moji odstotnosti...gremo po vrsti, kokr mi je še ostalo v spominu.
Ajsi, hvala ker si urejala seznam namesto mene
Noki in Abra, upam, da je sedaj vse v redu z vami in da so se krvavitve umirile
Zvezdica, ti imaš prepoved omenjati naslednjo hrano: čevapi, kebabi, bureki,..vedno mi s tem narediš take skomine, da je joj. Kako je Medo, raste?
Žižek, tu je nekad, kažu knjige bilo more, čakalo me pa presušilo. Kako je bilo skorajda doma, sta uživala?
Hedi, my favourite witch, še Harry ti ga Potter ti ne seže do kolen, kako kaj deca, ubogajo?
Pikovit, kaj je sedaj s tvojim compom, če se dogovorimo za kavo te sms-jem
Dakec, BRAVO ZA PUNČKO LUNČKO in jaz moram prebrati cca 30 strani, da izvem, da ti pričakuješ pupiko!!!
Gloria, sitno še mesec dni ali kaj, držim pestke, da bo s pobčem in s tabo vse v redu
Želva, ne vem kako, da ti na GK LJ niso povedali, kaj je s tvojimi celicami, meni je teta biologinja vse lepo razložila, npr. od 8 se jih je oplodilo 7, do petega dne pa so se lepo razvile štiri, ostale se niso razvile na stopnjo blastociste, vstavili so mi eno in sedaj imam še tri zamzrnjenčke. A tebi tetka biologinja na dan ET-ja tega ni tako razložila. A ja, pa še welcome med nami.
Dobrovoljčica, čestitke za uspešno punkcijo, me je prav zanimalo, kdaj štartaš spet.
Stijan, lepo te je spet brati
WP, saj si na seznamu, na tistem delu kandidatke za postopek, ali sta se premislila in gresta sedaj kljub vsemu probati srečo. A ja, pa še sožalje z moje strani, res grozno
Lara in Blanči, čestitke za špike, upam da čimprej mine čas do punkcije.
Dajamaja, lepo te je spet brati in čestitke za uspešno selitev.
Gretka, hvala za z.s., moram malo zbistrit možgan, da bom doumela kaj mi hočeš povedati. Lepo pa je, da si spet priklopljena. Pozdravčke tudi Libi.
Pija, lepo se imej na morju....
Lučka25, ti si pa že štartala, uspešen postopek ti želim
Zarja, pa kaj ga sedaj tvoji folikli serjejo, pravilna fotostimulacija in pir, pa bo, ko sem bila jaz v postopku so mi punce z veseljem lepile na forum fotke od mr. Darcy (aka Colin Firth) in moji folikli so res ponoreli, vključno z mano, me je skozi razmetavalo gor in dol.
a sem katero pozabila, zihr sem, pa mi prosim ne zamerite, res se je kar nekaj zgodilo v tem času, ko me ni bilo. Pa še to moram povedati, na morčku nisem srečala mojega dr. D-ja, kar tudi ni bilo za pričakovati, glede na to, da jaz hodim na FKK, on pa ima 110% češpljevih knedlov dosti do konca življenja. Smola pač...