Želvica, dobra knjiga, sem jo že prebrala, mogoče je sedaj čas, da jo še enkrat. Kar se pa tiče mojega spanca, pa saj veš kako je to, da ko imaš živo budilko v garaži (ja včeraj smo dali našega kužona v garažo, ker je tolk grmelo, pa nisem vedela, če ga bo strah) in ti začne ob pol sedmih zavijati, da bi pa on šel ven lulat in kakat. Sicer sem se pa sedaj že navadila. Nosečke pa še bodo...ne srkbi
Dajamaja, ti pa kar nadure tolčeš, kaj. Jaz si sploh več ne predstavljam, da bi morala delati sobote in nedelje. Drugače ma pa naš kužon pri 10 mesecih 75 plečne in cca 50 kg, tako da ja, počasi greste za mano. Čeprav mislim, upam da se ne motim, je vaša pasma vseeno lažja od naše.
Žiži, mogoče bi pa morala dr. V omeniti, da si imela megalomansko dolg postopek, morda bi ti pa določil Gonal. Sicer itak nikoli ne veš, kako bo, saj je postopki med seboj razlikujejo. Sedaj pa ti itak že ješ vitamine pa to, kajne?
Zarja1, me veseli, da te je burja pustila med nami, te še vedno potrebujemo, da nam boš popala kakšne slikice gor, namreč moja mozilla ne dopušča popanja različnih fotk in določenih smajlijev oz. ne dopušča ničesar za kar moraš uporabiti copy/paste.
Ok na sprehdu smo bili, v trgovini tudii, kavo smo spili, sedaj pa hitro pospravljat, danes prideta k nama na kosilo mamca in moj brat, bomo imeli pečene postrvi, njami njami