writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del

clock-img

13.08.2008, 08:36

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Vse najboljše Avguštin! user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 13.8.2008 8:38:17 >

Hopla, hopla sem in tja,... :))

clock-img

13.08.2008, 08:39

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Tisa Lana bravo za prve korake!!! user posted image

clock-img

13.08.2008, 08:42

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Poopsika - user posted image user posted image user posted image , pa še user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje!

Jorja - Kolk luškana fantiča. user posted image  Se vidi, da sta oba ena ta prava navihanca.user posted image

Talika in **** user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečen začetek v službi.

clock-img

13.08.2008, 08:45

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

ojla, ja sisy, sm že gor, sem poopsiki pisala zs zarad torte

bilo je zelo dobro., murtre full lep
tamala pa angel, res!!! doma čist druga pesem, spnaje tud 2x/noč maximalno

zdaj pa...user posted image

pakiramo..., se beremo

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

13.08.2008, 08:46

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Mojca32 jaz sem tudi na dopustu že od 6.8. A boš čisto vsega porabila? Meni ga bo še kar nekaj ostalo.

clock-img

13.08.2008, 08:59

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Živjo Lenča.

clock-img

13.08.2008, 10:32

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

dan, ooo jest sm se pa naspala. včer je šla nitka že ob 21.30 spat in je spala brez prebujanja do 6.30 user posted image user posted image . vmes je sicer 2x zajokala, ampak se sploh ni zbudila in nisva šla niti do nje. jest sm do 23h likala, zdele sm pa še dopoldne eno kitico odspala in sm kot nova, nitka pa uživa pri babici.

tisa lana bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake

mojca tole ulino spanje pa je - pišuka noro res ej. prava mala zaspanka parižanka user posted image

jorja kako maš lepa sinova - pa vedno bolj sta si podobna se mi zdi.

mony vidim da maste s spanjem podobno štalo kot mi. pri nas tudi vse 4-ke. sam š**** so že vse zunaj, ampak res pa je da preden bodo celi zobki bo še nekaj težavic verjetno, ker cela je samo en 4.ka zuni.

clock-img

13.08.2008, 10:34

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska.

clock-img

13.08.2008, 10:58

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska.

a to vsaki punčki pogledajo al kako?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

13.08.2008, 12:46

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mojca32 jaz sem tudi na dopustu že od 6.8. A boš čisto vsega porabila? Meni ga bo še kar nekaj ostalo.

ja ga morem porabit celga,sam sej ni problem če rabim pol kej prostouser posted image sem pa že  od  20.7 na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

13.08.2008, 12:47

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

mojca tole ulino spanje pa je - pišuka noro res ej. prava mala zaspanka parižanka

user posted image user posted image user posted image po atuuser posted image user posted image user posted image sam če se spomnim je ta večji bil tud zaspaneuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

13.08.2008, 12:52

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Živjo Lenča.

čawuser posted image

R. K.

clock-img

13.08.2008, 12:53

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

user posted image

se pridružujem

R. K.

clock-img

13.08.2008, 12:57

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Zalenka zakaj pa ima Nitka ta pregled???

user posted image moja zlata sinčka se zahvaljujeta za pohvale........in mami tudi....

clock-img

13.08.2008, 13:00

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

pakiramo..., se beremo

Lenča wb!!!!
Ja, Murter je res krasen........user posted image user posted image     krasno da ste uživali!!!

clock-img

13.08.2008, 13:03

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

user posted image

AVGUŠTIN VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN TUDI OD NAJU Z EVO  user posted image user posted image user posted image

Jorja- kok sta zlata tvoja sinova user posted image

clock-img

13.08.2008, 13:03

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

a to vsaki punčki pogledajo al kako?

ne ne vsaki. meni je ginekologinja v 30. tednu nosečnosti ugotovila, da ima nitka razvojne ciste na jajčnikih in pol so nas pošiljali od poncija do pilata, ker niso mogli točno določit al so res na jajčnikih al je slučajno na kerem drugem organu, ker to bi bilo lahko pa nevarno, da je rakavo. sva bla z mojim takrat 14 dni čist na tleh zarad tega.

te ciste so pa razvojne in pri večini izginejo ali počijo, zato zdej kontrola pri 1 letu. so se pa tkrat pri 1 mescu že zmanjšale tako da upam da jih ni več. le pri redkih ostanejo in morajo potem operirat.

clock-img

13.08.2008, 13:05

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OKuser posted image  mal maš vrečk zravenuser posted image user posted image user posted image -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč sevedauser posted image

clock-img

13.08.2008, 13:07

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Čestitke tudi TISI LANI ZA PRVE KORAKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2008, 13:08

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OKuser posted image  mal maš vrečk zravenuser posted image user posted image user posted image -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč sevedauser posted image

glihkar sem ti, pošiljka je user posted image user posted image user posted image

R. K.

clock-img

13.08.2008, 13:08

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

pakiramo..., se beremo

Lenča wb!!!!
Ja, Murter je res krasen........user posted image user posted image     krasno da ste uživali!!!

Meni je Murter tudi krasen........sploh plaže...................

clock-img

13.08.2008, 13:11

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

glihkar sem ti, pošiljka je user posted image user posted image user posted image

No superuser posted image  se opravičujem za škatlo-ampak to je bila edina, kjer je glih šlo noter........je sicer belo-roza kombinacija in upam, da ti je všeč-meni je še skoraj lepša od Evineuser posted image

clock-img

13.08.2008, 13:12

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neli, Katji , Jaku, Sari, Lovru in Aniti vse najboljše za 1 rd in seveda staršem za uspešno prvo leto, vsem skupaj pa želim da bi uživali v radostih otroštva!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

clock-img

13.08.2008, 13:13

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Lenča- prtiček se  NE RAZPRE-ampak ga samo tak kot je položi na krščenko- no vsaj pri nas user posted image

clock-img

13.08.2008, 13:13

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

No superuser posted image  se opravičujem za škatlo-ampak to je bila edina, kjer je glih šlo noter........je sicer belo-roza kombinacija in upam, da ti je všeč-meni je še skoraj lepša od Evineuser posted image

zelo všečuser posted image , hvala

R. K.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem