IZVIRNO SPOROČILO: April
tele g pa dajte no res zamenjat. Zdaj še nekak gre, ko se sam na kontrole hod...kaj pa ko boste spet noseče. Pa spet tok dolg čakat....
Jaz imam na metelkovi enako kot mony...je super, vsak dan dela, pa nikol se dolgo ne čaka...če te pa otroček čaka, te pa tud lahko naprej vzame oz. tko naroči.
jest mam tud na metelkovi - sam v uni ta novi stavbi, srebrni. Pa kr fajn mi je k na postaji parkiram vedno brez problema in mam do tja 3min. moja gin je pa tud ful fajna. naroča pa vedno tako da ma nosečke skupaj, ker pribl ve kolk traja in res nikol ne čakaš. no vsaj do sedaj nisem. za tabletke pa sploh sam prideš, potrkaš, poveš sestri in ti da.
nitka je pa taka da trmari dokler se z njo ne ukvarjaš. sej tud sama se zamoti ful - še posebej ko belko (muco) lovi po staovanju, ampak ko pa se ji zaoče te pa pride iskat in tuli dokler je ne vzdigneš in se greš z njo igrat. v naročju in na rokah pa pri nas itak noče dolg časa bit. sam zahteva pa da se ukvarjaš z njo. sm jo navadla k sem itak s koz z njo na tleh in prepuzam celo stanovanje z njo

, pa pojeva in se igrava.
za na stranišče pa tud pri nas ni problem, zmeraj pride za mano in se mi smeji, jaz pa ji rečem da delam lulu

. sicer pa jo kr pustim po celem stanovanju, edino v špajzo ne. in raziskuje, tud iz omar že zlaga. ampak naj, pač pospravim nazaj. najrajši ej pa na balkonu ali zuanj in zdele k je blo bolj slabo vreme se je poznal da jo matra k ni cele dneve zunaj.