Imam pet minut miru.
moram trkat, ampak na srečo nimamo teh težav - včasih rečem, da zanosim že samo od pogovora o tem
Tudi pri meni je bilo tako obakrat, sedaj v tretje pa ne gre in ne gre. Se lahko še prehitro stvari obrnejo.
Hiška...jaz sem doma v hiški, in je za nič na svetu ne dam. No če bo po planu bova pa čez enih pet-sedem let v svoji hiški. No saj je že ta najina, vendar se stare ne splača obnavljati, in bova raje na novo naredila, to staro bosta pa mali lahko podrli in naredili novogradnjo. Je pa fino ko imamo dvorišče, pa rože, edino pogrešam pa balkon. Je pa res da je pa okoli hiše tudi zelo veliko dela. Sedajle nas en teden ni bilo, in se je noro razrasla trava-plevel. Sem jo prejle že pol populila, zvečer bo pa možek še s totalcem pošprical da gre čisto preč. Tako da dela okoli hiške ne zmanjka. Možek pa tudi sedajle ene žlebove nove gor daje, Zala se pa vozi s kolesom-sploh noče notri, pravi da ji ni nič vroče

Je pa res že tako odrasla, jo lahko že komot pustimo samo zunaj.
Eviii: mi kar lušte delaš z Gardalandom. Jaz sem bila dve letui nazaj nazadnje, vendar na soboto in je bil tak dren, da vem da v soboto ne grem več. Raje med tednom en dan, vendar se je težko z druščino uskladiti da bi vsi dobili dopuste. Sama z možem pa skorajda ne bi šla.
Sazi: teli mojstri so pa res od

. Jim je včasih treba kar malo nazaj povedat, če ne te takoj okoli prinesejo.
Midva sva pa tudi preden sva šla na morje kupila laminat, sedaj pa čakam svaka da bo imel čas da nama še dnevno da v gips. Samo ne vem kdaj bom to dočakala. Upam da pred kurilno sezono, saj morava še radiator zamenjati.
Grem sedaj posteljo preoblečt, potem pa kuhat-danes bo rižota, njamiiiii, se mi že sline cedijo.