Hojla!
Kje tocno pa je ta Pomezik Luni ... nic ne pise
Pomežik Luni bo pred hišo kulinarike Jezeršek, imajo šotor. Čeprav glede na vreme ne vem kaj bo iz tega. Pri nas je bilo pred pol ure noro, no na srečo smo jo odnesli le z nekaj polomjljenimi rožami.
Urša_P:
da se še kaj javiš sem in tja. Če slučajno prideš danes, mislim da mojo tel. imaš? Kar pokliči. Pa želim ti, da se stvari z Maticem čimprej uredijo, tako da bo za vaju prav. Vem pa, da je vmešavanje drugih nekaj naslabšega, iz takih stvari potem ratajo še večji problemi. Vso srečo!
Jaz sem bila danes že ultra pridna. Zjutraj smo bili že ob osmih zunaj, sem naredila z malima en velik krog s kolesom. Bilo je super, pa tudi brez padca ni šlo-Zala je kar naenkrat rekla mamiiiiiii, jo pogledam in je že ležala na njivi s krompirjem

( z glavo naprej, jo je čelada rešila pred kakšno prasko). Na srečo sem stvar takoj obrnila, tako da sem ji rekla če krompir išče, in tudi solz ni bilo

. No ko smo prišle domov, sem jih pa prepustila možu, jaz sem pa vse polikala, pa njuno omaro s cunjami sem uredila-stvari za vrtec na eno stran, druge na drugo stran, premajhne ven, že dovolj velike notri. Pa čevlje sem jima vse na roke oprala-ta poletne. Sem prav dobre volje sedajle, ko vem da imam eno veliko delo opravljeno. In hvalabogu, da sem se lotila omare, ker sem ugotovila da ima Jerca samo eno trenerko za v vrtec. Grem v torek v nakupe.
Sedalje pa Zala barva, Jerca pa leži na postelji in posluša otroške pesmice.
Grem še po ene cunje v sušilca.