Jutro!
Jaz že pijem kavico, mali sta v vrtcu.
Kako je bilo, ko si prišla ponjo?
KO sem prišla ponjo je bilo super. Lepo je sedela za mizo, in jedla malico. Je pa rekla vzgojiteljica da je precej jokala, sploh ko je kdo začel jokat je še ona začela mene klicati. Tako da sva se za danes zmenili, da jo samo pustim, rečem da grem v službo in grem. Brez kakega dolgega poslavljanja. No tako sem naredila, jokati je zažela ful

, meni še težje pri srcu, sedaj pa tukaj za računalnikom čakam, če me bodo slučajno klicali, da pridem nazaj. Probali bomo da ne bo klicev, ker bo morala v ponedeljek itak štartati, ko grem jaz v službo. Danes gre ponjo ati, ker moram jaz nekaj službo.
Zala je pa super, včeraj je celo spala v vrtcu(ne vem kdaj je nazadnje doma spala)

, komaj mi imam čas dati lubčka, preden steče v igralnico.
Jaz sem bila pa prejle že tako jezna, da je joj. Danes imajo v službi en sestanek, in sem mogla po pogovoru s šefinjo nujno, kljub bolniški v službo eno poročilo pripravit. Vzelo mi je uro in pol časa, s tem da mi vožnje tja in nazaj, ne bo noben povrnil. Danes pa dobim obvestilo, da šefice na sejo zaradi bolniške ne bo. A jaz pa morem delati poročila!!!

Za to da ji bom lahko čez en mesec spet novega naredila, ta bo šel pa v smeti

. Danes moram pa spet v LJ-popoldan ob dveh, nekaj za eno otvoritev pripravit, in ura bo takoj šest, sedem. Potem pa v četrtek in petek sploh ne dvignem več telefona.