Dobrodošla nazaj, tinkatonka.
- četrtek, 2.10. ob 20.00
- sreda, 8.10. ob 20.00
Meni sta ta dva predloga kar OK. Če bo pa torek, bom pa tudi preživela, ampak če lahko izbiram, sem za drugi 2 varianti - samo še dragega moram prepričat, da bo dal Leva sam spat in da bo prenesel neskončno klicanje po mami

. Bo treba malega navadit, da ga lahko da tudi ati spat - no, sicer ga vedno on odnese v posteljo, potem pa Lev vedno kliče "mami, bos prišla še polupčkat in pobožat" - in to potem kar traaaaja.
Moja produktivnost danes pa ni ravno na najvišjem nivoju. Slabo sem spala, Lev ima čisto zamašen nos in se bojim, da bo zdaj zbolel. V službo sem prišal precej pozno, saj je bil Lev precej slabe volje in jokav, potem sva s epa igrala in je postal pravi veselko, vmes je še kakal in lulal na kahlico, nos sva čistila in spirala in sesala, potem sva pa šla. Pa spet celo večnost pri varuški, kjer ni in ni hotel ostat...
Zebe me ne. V bloku že kurijo, vslužbi sem pa kar precej oblečena. Ciser se mi pa danes ne zdi več tako mraz.
No, saj to sem rekla tako na uč - verjetno jih je še več. SPloh če štejem vse, ki smo jih že nabavili (tudi tiste malo za ob stopnicah, ki jih je 14 komadov, pa 5 vgrajenih v kuhinjski strop..., pa še neštevilne za po hodnikih, stopnicah, sobah...)
Lev se je imel primojih fajn, le na kahlico ni hotel. Je moji mami razložil, da gre na kahlico samo doma in da bo šel pri njih takrat, ko se bo navadil.
No, se grem brcnit v rit. Res me čas priganja. Sem mislila, da bo ta teden vse fertik, pa potem samo še finese do naslednjega petka, pa se mi ne bo izšlo, oddat bo pa treba

. No, saj izdelek bo, samo ponosna pa ne bom nanj.