IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Hej punce!
Kako ste! Jaz sem malo v slabi koži. Imam migreno. Jah boste rekle, kaj pa delam za računalnikom... Ah sem imela še ene račune za plačat preko Klika, ki ne morejo počakat. Pa danes sem izvedla še eno novico...da ima moj stric sum na raka na debelem črevesju. Upam sicer da se sum izkaže za kaj drugega...manj resnega....ampak me vseeno ful skrbi.
So se mi kr solze ulile. Mah danes pač ni moj dan.
Lp Tina
Ojoj...

Tud js upam, da se sum izkaže za napačnega.
Glede migrene ti pa svetujem, da greš samo čim prej v posteljo (z upanjem, da ti kljub glavobolu uspe zaspat), ker bo jutri sigurno boljši in lepši dan...
No, da kar tu nadaljujem, da ne bo milijon mojih postov...
Punce, danes zjutraj me je moj čist šokiran klical iz vrtca. Mu je vzg. povedala, da je včeraj v času po kosilu tamali NAMERNO(!!!) pobegnil iz vrtca. Po kosilu naj bi eni starši prišli po otroke, Nik naj bi pa eni od vzg. še pomahal, potem pa lepo ušel ven. Na srečo so bila zunanja vrata (izhod z igrišča) zaklenjena z zatičem pa da so ga videle, ker drugače ne vem, kaj bi bilo.

Presnet mulc! So imeli baje ornk šolo, zjutraj pa še z J. (on še celo dopoldne ni prišel k sebi, se mi zdi). Pa ničkolikokrat smo imeli debate o tem, da nima nikjer drugje kot v igralnici kaj iskat...
Nekaj ga muči, pa ne vemo kaj. V vrtcu namreč že nekaj časa skoraj nič ne je (potem je pa doma čist sestradan), pa tud spi ne več (včeraj je ob 17h zaspal v avtu in spal do jutra - če je to normalno?!), ponoči škrta z zobmi (sem brala, da naj bi bilo to psihičnega izvora)...
Ne vem no.

Da bi ga že dojenček toliko mučil ne bi rekla (no, mogoče se motim) - se ga zaenkrat zelo veseli in komaj čaka, drugače drugih težav ni. Nekih prepirov, napetosti ipd. Je pa res, da je bolj naporen, ker je (očitno) nenaspan in razdražljiv.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.3.2010 21:26:11 >