Sazi.....a je pri vas sploh lahko še slabše.
Seveda bi lahko bilo slabše, zato sploh uspem priti skozi te dni, ker vem, kako je nakareim zares hudo zaradi raznoraznih bolezni. Res sta veliko bolna, ampak se zdi, da sta še bolj, ker čas tako hitro teče. V mesecu maju sem bila na bolniški samo 4 dni

. Žal sem potem že 1. junija ostala doma, ampak smo že skoraj vsi zdravi. Zarja je danes že v vrtcu. Popoldne ima njena skupinica zaključek, pa greva z možem pogledat kaj naša pajacka počne v vrtcu - prav rada hodi v v vrtec - kako jo je veselje pogledat, ko se kar zrine v igralnico in mi pobegne. Še pomahati mi včasih ne utegne. Lev bo pa z mojo mamo popoldan. Za vikend se gremo naužit zdravega morskega zraka, potem bomo pa kot rožice.
sazi....a ni zdaj že poletje in vroče in bi bil čas, da razni virusi in bakterije malo zapustijo vašo družino. Daj kontaktiraj uršo_p glede enega bioenegetika, ki je njim "očistil" hišo.
Ja, saj zdaj bo bolje. Z urso_p sem že pred časom govorila - hvala. Mogoče se še odločim za kaj takega. Zaenkrat čakam na Domančiča, kdaj pridemo na vrsto.
jer.za....midve sva itak na linijuser posted image , če pa še sazi in bonnie na FB dobimo, pol pa itak mislim, da bo ta tema čist propadla. user posted image
Joj, ne vem kdaj bom na FB - če do tja sploh pridem. Še zbiram pogum - se namreč bojim, da bom potem še tam čas zapravljala - saj veste, kakšna čveka sem
jer.za - Zala bo itak uživala. Tudi nečak je z vrtcem na morju - zdaj so itak skoraj vsi predšolski kje. Si pa ne predstavljam, kako bi bilo, če bi šel Lev kam za prespat - po mojem sploh ne bi hotel it. Pa pri večini otrok, ki jih poznam letnik 2009, so že kje bili (kmetija, pa spanje v v vrtcu). No, še dobro, da se mi ni treba s tem ubadat. Se pa "bojim" da kaj takega pride na vrsto naslednje leto.
Upam, da so prsti bolje in da si zdaj dala čez vse poškodbe na zalogo za naslednjih vsaj 10 let. Pride obdobje, ko nam gre kaj malo bolj narobe, pa je potem spet bolje.
Držte pesti na rokcah, nogah, vse samo da bo pomagalo da naredim.
Bom na rokah, na nogah pa ne znam

. Res, srečno!!!
Bonnie_, dobro, da sta zdaj v redu. Škoda, da morata po takih poteh, ampak če je bilo samo to, potem bo že vse spet lepo. Želim vama, da vama dojenje lepo teče, da mala pridno raste in da ne bosta imeli več težav in bolezni.
Zdaj pa letim domov in v vrtec na zaključek naših "pikapolonic".