IZVIRNO SPOROČILO: sazi
Tinkatonka, da se ne boš sama s seboj pogovarjala
- sicer sem te pa prejle klicala, pa me nisi "slišala" ali pa nisi mogla dvignit. Skratka, zdaj itak vem, da je Anej v vrtcu. Me je zanimalo, če bi se dobili v City parku ali kje drugje v igralnici - gremo z malimadvema v manjši šoping, pa skočimo še v kakšno igralnico, ko je zunaj tako slabo vreme.

a veš da sem res zgrešila tvoj klic, in da sem šele pozno popoldne ko sem prebrala ta post šla pogledat na GSM in vidla, da si me res klicala. Telefon sem imela potiho, ker sem bila zjutraj v laboratoriju, pa očitno neki pritisnila v torbici, da nisem niti vidla na zaslonu, da je kak nedogovorjen klic, zvečer sem ga pa našla, ko sem šla gledat "zgodovino klicev". Škoda res, ker bi se prav z veseljem dobila s tabo in tvojimi otroci. No upam, da ste se lepo naigrali v igralnici - kam pa hodite ponavadi?? V mercator v Šiški?
sobica....žal ne poznam nobenega potencialnega kupca za vašo sobico, sem pa prepričana, da se bo našel kdo ki kupuje, če boš dala na bolho in podobne strani. Pa veliko uspeha pri prodaji. Katero "firmo" boš pa zdaj vzela? Lahko tud kakšen link

, ker bom čez nekaj časa (cca 2 leti) tudi sama kupovala spet otroško sobo in so dobre ideje vedno dobrodošle.
žrelnica/logoped....zakaj je imel Lev operacijo žrelnice? zaradi prepogostih vnetij, ali tudi zaradi govora? Ker vidim, da pises da gre k logopedu. No mi ze pridno hodimo zdaj nekaj casa in je ta operacija "nujna" ravno zaradi sičnikov in šumnikov, ki mu ne gredo, ker jih zaradi konstantno povečane žrelnice niti ne more izgovoriti. Kaj pa Leva "matra" pri govoru?
Zdaj moram pa počasi it. Anej in možek sta šla na "moški potep" - beri: obisk Bauhausa in na objekt. Mene pa čaka "ženski potep" - beri: likanje, pranje, pospravljanje, kuhanje. Včasih je res enostavneje biti moški.
Lp Tina
(T. Pavček)