IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
bravo za rekreacijo...kako pa tvoje hujšanje napreduje..če seveda smem vprašat?
Seveda lahko vprašaš, nič bat

. Zaenkrat stoji na miru. Ne gre ne gor, ne dol, ker sem si vzela dopust. Bom pa res mogla spet malo v roke se vzet in zagrabt še za eno rundo, pa kar nekaj odlašam

.
elma, Tudi Anaja gre 1.2. v vrtec. Če imaš frei mesto v vrtcu in da ti ni treba rezervacije plačevat, potem oddaš papirje na občino 15 dni prej preden gre v vrtec.
Ker v tem vrtcu v katerega bosta moja dva ni gužve, mi ni treba za Anajo plačevati rezervacije, zato jo moram po novem letu iti še enkrat vpisat. Glede na to, da bo zanjo vrtec brezplačen, moram oddati samo vlogo za brezplačen vrtec, ali pa to celo vrtec posreduje naprej

. Se moram o tem še pozanimat.
itata, jaz Anajo verjetno že ene 14 dni v žakelj dajem spat. Tako se mi ni treba bat, da jo bo zeblo ko se bo razkrila. Sem že cele noči dežurala in pokrivala, pa mi je bilo vsega dosti, pa tudi zbujala se je, zdaj pa spi kot angelček. Zato verjetno tudi Jakoba zebe.
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
oj...
Jaz bi tudi naročila copatke , SUZI a se zmeniva pa naročiva skupaj , ker če se ne motim , bi mlavla tudi , pa še kakšna ?
Kakšne copatke in po kakšni ceni?????
Naša noč spet lepa, spanje do 7h zjutraj brez vmesnega prebujanja

. Kosilo je Anaja tudi že pojedla. Od včeraj je kar precej korenčka z jabolkom ostalo, pa sem danes samo dokuhala bučke in cvetačo in potem vse skupaj zmešala, pa je pojedla kot za šalo. Zdaj spet nekaj vrešči. Bo mogla po moje spet kaj zaspat.
Kosilo imam na polovici skuhano. Kuhano imam že boranjo (po mojem receptu

), zdaj moram pa še riž skuhat in solato narest.