writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

19.08.2008, 09:53

clock-img

amor real

pencil-img

939

alysa, dobro odpravi na ctg-ju user posted image

clock-img

19.08.2008, 09:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutro,pa en velik user posted image
da se pohvalim,da sem noč prespala.Od pol dveh,pa do pol desetih.Vauuuuuuuuu.
Zdaj pa pridno kofein uživam,pa živ žav gledamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2008, 10:02

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

alysa, dobro odpravi na ctg-ju user posted image

Dobro zrihtajuser posted image

clock-img

19.08.2008, 10:08

clock-img

leda

pencil-img

1480

lara,

bepanten je daleč najbolj uporabljana zadeva v naši lekarni odkar mamo tamalo. prej ga sploh nisem poznala. že pri dojenčku pride prav, ker je super za kakršnakoli rahla ali težja vnetja (od ritke do bradavic doječe mame). skratka karkoli je rdeče (in tega je dosti in dostikrat) bepanten rulz.

naslednja stopnja, ki pa pride prav takoj, ko začnejo šponat naokoli je pa bepanten plus, ki zelo hitro zaceli praske...

clock-img

19.08.2008, 10:12

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Jutro.

Js sm pa tak zaspanc, da pred deveto kr ne morem vstat ... user posted image user posted image user posted image

Zdej si grem pa lase prat, pol na na ctg ...

uživajte user posted image

Meni tudi paše spat zjutraj.... ma dej, dej.... vstajam vsaki dve uri itak, da se mi pole spi.... user posted image

Fajn opravi....

clock-img

19.08.2008, 10:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: leda

lara,

bepanten je daleč najbolj uporabljana zadeva v naši lekarni odkar mamo tamalo. prej ga sploh nisem poznala. že pri dojenčku pride prav, ker je super za kakršnakoli rahla ali težja vnetja (od ritke do bradavic doječe mame). skratka karkoli je rdeče (in tega je dosti in dostikrat) bepanten rulz.

naslednja stopnja, ki pa pride prav takoj, ko začnejo šponat naokoli je pa bepanten plus, ki zelo hitro zaceli praske...

Ma ja.... se nisem mogla odločit med hladilnim mazilom in bepanteom... no, sej če sisto mazilo ne bo v redi, bomo pa že dokupli.... za bradavičke pa imam lanolim....

Zdej grem pa boršo napravit, ki mi moj ne da mira..... user posted image user posted image Verjetno se boji,da bi mogu on kej brskat in iskat....

clock-img

19.08.2008, 10:21

clock-img

amor real

pencil-img

939

kaj to je ta Bepanthen roza?

clock-img

19.08.2008, 10:22

clock-img

amor real

pencil-img

939

Lara, pazi, da ne boš pripravla boršo za na plažo, namesto za u porodnišnico user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, pazi, da ne boš pripravla boršo za na plažo, namesto za u porodnišnico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... pridem k tebi in greva.....

clock-img

19.08.2008, 10:24

clock-img

amor real

pencil-img

939

Kaj je katera od vas kupovala kaj od baby centra preko spleta..... kao dostava v 6 delovnih dneh od naročila...

Jaz sem za jih stestirat naročila navadno vato, pa krpice za umivanje, pa nivea fiziološko raztopino, pa še nekaj malenkosti, ker nad cca. 20,00 EUR itak ni poštnine.... ampak danes je že 10 delovnih dni od naročila, s tem, da nisem štela sobot, kot delovnih in ne verjamem, da ravno navadne vate nimajo na zalogi in zato zamujajo user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:26

clock-img

amor real

pencil-img

939

Lara, je opasno, da poplavi obalo, da gremo s temi našimi trbušinami hkrati noter.... jaz itak imam debelo rit že od prej..... bi vidli pole na dnevniku - naravne katastrofe user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:39

clock-img

leda

pencil-img

1480

hladilno je preventiva, bepanten pa kurativa...skratka sej se jih da kdaj zamešat, ampak ne gre za isto zadevo...

no ja, itak pa se sprot kupuje zadeve, ko jih rabiš.

clock-img

19.08.2008, 10:42

clock-img

leda

pencil-img

1480

roza bepanten?? mogoče embalaža. nism zihr, ker trenutno nimam čist nič od tega doma, v šoping za tanajnujnejše zadeve (vložke, hlačke, lanolin,...) pa se odpravljam že ful časa...

no krema je definitivno bela, embalaža pa je večbarvna. majo ga pa v vsaki lekarni...

clock-img

19.08.2008, 10:47

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

roza bepanten?? mogoče embalaža. nism zihr, ker trenutno nimam čist nič od tega doma, v šoping za tanajnujnejše zadeve (vložke, hlačke, lanolin,...) pa se odpravljam že ful časa...

no krema je definitivno bela, embalaža pa je večbarvna. majo ga pa v vsaki lekarni...

imaš NAVADNEGA - kremo
potem je MAZILO - roza črta čez škatlo - uprablja se za nego kože, bradavic in dojenčkove kože
ter potem še BEPANTHEN PLUS - rumena črta čez škatlo - dezifencira in celi - odličen npr. po britju

clock-img

19.08.2008, 10:47

clock-img

amor real

pencil-img

939

grem danes v lekarno po sterilni zloženec, ker sem nanj pozabila, pa bom vprašala še za ta bepanthen, da bo najin Pikec imel še to na zalogi user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:48

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

alysa - fajn opravi user posted image  user posted image  user posted image  

js mam pa tudi jutri pregled.......... bomo videli kaj bo....... čeprav pr men še nič ne dogaja...

clock-img

19.08.2008, 10:48

clock-img

amor real

pencil-img

939

tejchy, potem za user posted image  nekje je ta roza, če se ne motim sem nekje prebrala, da ravno ta roza je za user posted image  user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:51

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Glede na to, da je lekarna zraven vhoda v naš blok - ne bom delala zaloge user posted image . Sicer pa uporabljamo Bepanthen Plus - za tavečjega in čisto tavelikega - pa je zakon.

clock-img

19.08.2008, 10:51

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

tejchy, potem za nekje je ta roza, če se ne motim sem nekje prebrala, da ravno ta roza je za

točno tko user posted image  ............... ko bo user posted image  malo večji, pa bo domov prijokal ves porumplan in popraskan pa boš kupila Bepanthen plus user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............kok nas je zdle prijavljenih..............user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

vsem, ki imate (imamo) ta teden preglede, CTG, UZ..........................fajn zrihtite (zrihtimo)!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 10:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

VERONCY, imaš z.s.user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bejbike,jaz grem po opravkih spet,se beremo popoldanuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2008, 11:03

clock-img

morango

pencil-img

478

Ojla, vsem!

Pa to ni za verjet, spim vsak dan dlje, zdaj že kar do desetih potegnem, pol pa še popoldne za ene dve uri. Upam, da se to daje kam na zalogo za september pa oktober. user posted image  No, fajn bi blo.

Kaj je katera od vas kupovala kaj od baby centra preko spleta..... kao dostava v 6 delovnih dneh od naročila...

Amor real, ja, jaz sem naročila previjalno pri BC, enkrat v pon. sem jo kliknila na netu in v četrtek je bla že pri meni doma. Tako da je takrat super delovalo. Od Recinka sem pa lupinico dobila v enem tednu.

Kar se tiče porodnišnic, pa mislim, da je kar povsod gužva (v Lj. so baje kar na hodnikih, ker ni več placa v sobah). Smo pač v baby boomu, sem pa sigurna, da se v Po še zmeraj potrudijo. Pa Merlo pride mal nasmejat.

clock-img

19.08.2008, 11:05

clock-img

morango

pencil-img

478

Pa srečno vsem, ki ste že v P ali pa se tja odpravljate na CTGje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, ta kurativno Bepanthen mazilo ima roza črto in je za bejbije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem