writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

19.08.2008, 11:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, je opasno, da poplavi obalo, da gremo s temi našimi trbušinami hkrati noter.... jaz itak imam debelo rit že od prej..... bi vidli pole na dnevniku - naravne katastrofe user posted image user posted image user posted image

ĐIZUS KRAJST.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Lara, je opasno, da poplavi obalo, da gremo s temi našimi trbušinami hkrati noter.... jaz itak imam debelo rit že od prej..... bi vidli pole na dnevniku - naravne katastrofe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:15

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Tk.... napravlam.... da bi vi vedla, kaj sem vse dala v boršo.... user posted image user posted image user posted image

Zdej prekuhavam nastavke za dojenje.... še vložke grem kupit in to je to.....

Zakaj pr streli pa rabijo poročni list? Ne bom zdej še to hodila kopirat... solit nej se grejo....

clock-img

19.08.2008, 11:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Tk.... napravlam.... da bi vi vedla, kaj sem vse dala v boršo....

predvidevam, da imaš tavelik kufer spakiran...............user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

spim vsak dan dlje, zdaj že kar do desetih potegnem, pol pa še popoldne za ene dve uri. Upam, da se to daje kam na zalogo za september pa oktober. No, fajn bi blo.

js pa sploh ne morem spat.......... ponoč se zbujam, zjutraj pa sem med 6 in 7h pokonci......... pol se pa iz dolgega časa še mal premetavam in pol ob 8h vstanem...........

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Zdej prekuhavam nastavke za dojenje....

jaz mam sabo tud dudo za user posted image . to bi blo tud pametno prekuhat, a??

clock-img

19.08.2008, 11:17

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Zdej prekuhavam nastavke za dojenje.... še vložke grem kupit in to je to.....

uuuuuuuuuu.......... še prekuhat morm vse..... user posted image  hvala, da si me spomnila..........

clock-img

19.08.2008, 11:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Zakaj pr streli pa rabijo poročni list? Ne bom zdej še to hodila kopirat... solit nej se grejo....

jz sm to prebrala v Baby book-u in sem si ga skopirala.

clock-img

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

jaz mam sabo tud dudo za . to bi blo tud pametno prekuhat, a??

ja........... stekleničke pa ne rabimo zraven, a ne? user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

še prekuhat morm vse.....

a flaške ste tud že, ali jih bote potem, ko pridete iz P????

clock-img

19.08.2008, 11:19

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

ponekod sploh ne komplicirajo............. te samo vprašajo........... in ne rabiš nobenga papirja kazat........ valda se ne boš zlagala.........

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

Lara, jaz teh nastavkov za dojenje nisem kupila user posted image

To pa je na spletni strani od bolnice v PO kaj rabimo:

3. KATERE DOKUMENTE PRINESTI S SEBOJ?
Preden se odpravite v bolnišnico, preverite, ali imate s seboj naslednje DOKUMENTE:
• potrjeno KARTICO ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA,
• veljavno napotnico,
• materinsko knjižico in izvide vseh do tedaj opravljenih preiskav ter obvezno originalni dokument o krvni skupini.
Če nimate zavarovanja, dodatnega zavarovanja, ali želite poseg opraviti povsem samoplačniško, vas prosimo, da se v naši sprejemni pisarni predhodno pozanimajte o stroških.

4. KATERE STVARI PRINESTI S SEBOJ?
Zase:
• dokumentacijo (gl. zgoraj)
• kratke nogavice, copate
• vse za osebno higieno
• higienske vložke
• priporočljiva je krema za bradavice
• lahko tudi jutranjo haljo, spalno srajco
Za dojenčka: ( v času bivanja ne potrebujete ničesar)

Za odhod domov, pa potrebujete:
• eno pleničko za enkratno uporabo
• štiri tetra pleničke in povijalno pl.
• dve jopici
• en komplet
• eno kapico
• odejico

Jaz sem tudi za user posted image  dala to kar je napisano tam

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Alysa fajn zrihtaj na CTG-ju.
Ne morem verjeti, da sem štartala 39. teden. Danes sem prav dobre volje, ko me ne matrajo ti lažni popadki. Grem na vrt po papriko in paradižnik. Bom kuhala bolognese omako in solatko. 

clock-img

19.08.2008, 11:21

clock-img

pf

pencil-img

4436

Amor real ja tole je pa ful dober seznam, ki ste ga dobili v porodnišnici. Nič preveč in nič premalo. 

clock-img

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

predvidevam, da imaš tavelik kufer spakiran...............

resno......... v kake kufre boste vse to spakirale??? user posted image  
.............. ko pr men se čist lahk zgodi, da bom tamalega na kolesih vzela....... da me ne bodo pol čudno gledali v P.......... kot da sem prišla za 14 dni na počitnice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

Jaz imam kopijo poročnega lista - originalnega iz leta 2005, kar je itak brez veze, ker recimo od takrat bi se lahko 5 x ločila user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:22

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz mam sabo tud dudo za user posted image . to bi blo tud pametno prekuhat, a??

Bi blo, ja....user posted image Ma jst pa dude ne bom vzela... bomo probali brez, če bo šlo....

Aj.. japonke sem pozabla dat še v moj kufer... user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:22

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Amor real ja tole je pa ful dober seznam, ki ste ga dobili v porodnišnici. Nič preveč in nič premalo.

se strinjam user posted image  .............. že prepisujem user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:24

clock-img

amor real

pencil-img

939

ja, ta seznam je na spletni strani od porodnišnice Postojna in je res fanj, ker nekateri seznami se mi zdijo pretirani...recimo piše 4 pleničke za enkratno uporabo user posted image , saj za domov rabi samo eno - kaj mu jo bodo na čelo prilimali ostale  user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 11:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

evo, dudka se že prekuhava.............user posted image

clock-img

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

saj za domov rabi samo eno - kaj mu jo bodo na čelo prilimali ostale

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .............. mogoče za rezervo........... če greš rodit fuuuuuuuuuuuuuul daleč in imaš do doma več kot 2,3h vožnje..... potem se priporoča kak postanek, tudi previjanje......  predvidevam..........

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

Eno neumno vprašanje imam, kaj če namesto prekuhavanja daš v sterilizator od Aventa za v mikrovalovko je to isto?

clock-img

19.08.2008, 11:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

• vse za osebno higieno

Veš amor real......tle se stravi zakomplicirajo pri meni.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

evo, dudka se že prekuhava.............

mah grem pa še jaz........... user posted image  user posted image  user posted image  
kaj to pol ostane tolk časa sterilno user posted image  ......... ker js mam še 3 tedne do konca??

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Za odhod domov, pa potrebujete:
• eno pleničko za enkratno uporabo
• štiri tetra pleničke in povijalno pl.
• dve jopici
• en komplet
• eno kapico
• odejico

2 jopici??? jaz imam bodi z dolgimi rokavi, kratko majčko pa eno jopico. a ni to dost??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem