Toksa - no mene tud kljuva nekje v ozadju, ampak zavracam misli na to, da bi bilo kaj narobe. Kolikor sem pa jaz pusenjaka brala, pa ZAL (meni zelo) ne vem kok drzijo trditve tvoje prijatleljice Ladybird (ko bi vsaj) - ker on se je srecal s 4 primeri prenosa tokse na plod.. bom probala najt vec o tem.
Ampak probajmo vse ne komplicirat, dokler ne naletimo na kaksen problem, a vazi
Zupancdam, mislim, da od tega nimas kaj skrbet. Pol bi bila jaz ze 100x prekuezna, ker sem kot mala skoz po zemlji rila, ful mack, ki so srale okol, jedla skoz neopran korencek z vrta,... evo pa se vedno negativna.. da o kolicinah prsuta ne govorim
[/quote]
joj sorry, sem se narobe izrazila-nisem hotela nobene zavajat
jaz sem hotela samo povedati, da tudi, ce je okuzba bila, niso potem ugotovili nobenih posledic pri otrockih...se pravi, da se lahko prenese na plod, ampak, da niso ugotovili nobenih posledic te okuzbe...
a pri Pusenjaku je bilo z otrocki vse ok, ali so pri amnio odkrili kake posledice?
no v vsakem primeru se kaj takega tako zelo zelo redko zgodi, da je prej lahko milijon drugih stvari narobe...
vse bo cool, itak smo optimisti!
sedaj pa gremo naprej preganjat kaselj pa smrkanje, pa upati, da bo cimprej minilo, ker to je pa res too much...cisto me je zdelalo...pa se vceraj sem trkali ke po buci, kok fajn, da nisem nic bolna...yeah right...
lahko nocko