IZVIRNO SPOROČILO: anchika
Tudi jaz imam eno vprašanje. Sej mislim da smo o tem že govorili samo takrat sem bila manj noseča kot zdaj. To se tiče vseh
, ki že imate otrke. Sem v 15 t in imam 20 mesecev starega sinka s 13 kg. Vsko jutro ga moram nesti v avto in tudi ko ga previjam al pa kaj drugega počnem ga moram dviigniti. Ali mislite da ne bi smela. Do zdaj me ni sekiralo , zdaj pa me je začelo malo skrbeti. Kaj pa ve druge,kaj pravite na to.
mah, men je G rekla, da naj jo neham nosit in dvigovat.. ampak jo itak dvignem za previt, za v avto in ven, pa se 100 cez dan - pa za jest za v stolcek, pa ko prileti k meni vsa vesela in mi skoci v objem.. skratka - dvigujem

Nekako pazim, kako dvigujem. Aja, pa tud med sprehodom se zgodi, da jo nesem po 100-200m. Bo pa pocesi treba to cim manjkrat narest. Sam zaenkrat mi sploh ni tezka.. Pol pa si mislim, da so zenske delale na polju, pa fizicne delavke,... Skratka, tezko je rect, kje je meja. Se mi zdi, da smo itak navajene dvigovat to tezo in dokler ni medicinkega vzroka ali da ti telo samo pove, da mu ne pase, bi rekla, da po zdravi pameti - cim manjkrat, ampak ne pa zdaj crte potegnit.. Tud otrocku je to cudno pol. Kaj pa vem.. se tud sama sprasujem o tem.
Pat - palacinke - namesto mleka -> rizevo mleko, namesto jajca -> nariban jabuk. Sem imela nekaj na to temo. A pa ste izkljucili alergijo na prsice? Poznam eno, ki je imela hci ful probleme, no je itak lahko samo ene 10 stvari, ampak so bile krive tud prsice