No, pa da se še jaz javim. Bom povedala, kakšen ku
dan je za mano.
Kot sem že napisala, me je zjutraj dragi peljal k zdravniku zaradi viroze. Iz pregleda sem prišla zelo vesela kljub virozi, ker mi je zdravnica rekla, da najbolj kritični tedni so mimo, da bo pa kmalu tudi prvo trimesečje za mano. No, in potem jaz včeraj cel dan ležim, pijem čajčeka, skratka upoštevam nasvete. Zvčer malo pred enajsto se odpravljam spat, prej grem še na wc in šok - krvavitev na dnevnem vložku
. Zagrabila me je panika, full sem se prestrašila, saj imam za sabo že dva spontana splava. Moj dragi me je takoj peljal na urgenco porodnišnice (Celje). Sprejeli sta me zelo, zelo prijazna sestra in zdravnica(neka nova, mlada, zdi se mi, da Rusinja, Poljakinja mogoče po priimku). Najprej me je pregledala vaginalno, nato pa UZ. Videla sem svojega fižolčka, srček mu je normalno bil, velik pa je 1,8cm. V maternici, niti kje drugje ni bilo sledu o kakšni krvavitvi, niti rjavega izcedka ni bilo. Hvalabogu, ampak js sem prestrašena, ker ne vem, kaj je bilo. Skoz hodim na wc gledat hlačke, obup. Nimam pojm, kaj je bil vzrok, upam samo, da se ne ponovi več.
Lepo nedeljo želim.