Ojla!
Res ste pridne s čvekanjem, vas sicer sproti prebiram, pišem pa bolj redko, kot ste verjetno že opazile. Ne vem, če katera kaj spremja Pušenjaka na M.O.N.-u, je 19. 9. odgovoril na vprašanje glede plavanja (v bazenih) v nosečnosti. Če katero zanima si lahko prebere.
Krfjolca, mislim, da če si v prejšnji nosečnosti dobila protitelesa proti noricam, sedaj noric ne moreš dobit-da je tako kot bi jih že prebolela oz. si bila cepljena. Vsaj zdi se mi, da je tako.
Vidim, da vas kar nekaj že matrajo prehladi in druge bolezni. Upam da se čimprej pozdravite, pa da bo čiim manj tega. Pa slabo je tud enim še ful, tudi vam želim, da to čimprej mine. Men je slabo res še redkokdaj, sem pa včasih tako švoh, da tudi kosilo komaj skuham, kaj šele da bi naredila kaj drugega. Sem že rekla, da dobro , da sem na bolniški, ker res ne vem, kako bi delala. Sem enkrat, ko sem stala za štedilnikom zadnji hip se še vsedla in bi že skoraj padla skupaj, sem že čutila tisto vročino in vrtoglavico. Tako da zdaj kar se da, delam sede za mizo.
Anca, jaz grem tudi na NS k Pušenjaku v Dravlje, se mi zdi v redu zdravnik, sem ga spoznala prejšnjo nosečnost, ko sem ležala v bolnici, pa še cerklažo mi bo verjetno on delal oz. imam pri njem pregled.
Zdej smo pa res že toliko noseče, da smo ven iz tistega najbolj kritičnega, tako, da če se slučajno še pojavijo kakšne tegobe in težave (krvavitve, izcedki, bolečine) samo pogumno in ne mislit na najslabše. Sedaj res ne sme iti več nič narobe!!
Lepo se mejte, pa-pa!