IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
To je pa moj ginekolog
Ga je res po celi Sloveniji dosti. Trbovlje, Medvode, Jesenice. Pol pa ni čudno da je vedno tako utrujen. Drugače je pa faca, ne?
Ne bi vedela..so ga zbudili samo za finale (rodila sem ob 3.35 ponoči in me je šival...je bil pa tih in resen..mogoče zaspan??
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Erin s pumpico nikoli ne moreš vsega spumpat. Mogoče imaš res premalo, ampak kakšen mililiter več pa tudi imaš. Kolk ti pa drugače poje Si ga kdaj tehtala pred in po hranjenju
Nimam pojma..joške so mi ful splahnele, mleka imam sicer še samo ne vem koliko..vage pa nimam
Koliko je? Naj povem..no danes sem končno našla čas da vas pridem pogledat saj je bil včeraj Tilen pokonci od 7 zjutraj do 23 ure zvečer s 3 vmesnimi rundami po pol ure...jaz sem mislila da se mi bo zmešalo...res... nič nisem mogla narediti, komaj sem kaj pojedla, mali je hotel jošk na vsako uro
Ob 8 zvečer sem od utrujenosti že

zato je moj poklical mojo mami na pomoč in ko je prišla smo mislili da ima trd trebušček zato smo še hiteli na ambulanto. No tam so rekli da je vse ok, so ga pregledali..no potem je v avtu zadremal, doma spet hotel joško in potem smo ga KOMAJ uspavali...posledično njegovi utrujenosti je spal do 7 zjutraj, jedel spet spal od 9-10, jedel in spi sedaj od 10.45.
Jaz sem pa takoooooo zmatrana...HB da mi mami in moj pomagata... smo pa včeraj zvečer prvikrat poskušali tudi z dodatkom in mislim da ga je kar ta potem nasitil da se je končno umiril...
Zato pa težko najdem čas za vas.