Sayuri, jaz sem k vlogi za dodatek za nego otroka dala samo izvid iz RA. Sem pa dobila odločbo prejšnji teden (po 1,5 meseca od vloge). Zavrnjeno
. V četrtek imam spet RA in bom omenila, ter napisala pritožbo na CSD. Tale dodatek naj bi bil zaradi povečanih stroškov. Očitno jih mi nimamo
, čeprav Aljo vozim 1x tedensko na NFTH, pri tem pa moram najti še varstvo za Taja, ker on ne hodi tja.
Glede PO - enkrat se bomo že dobile. Al pa se z B zmenimo pa se dobimo nekje v LJ. Ti prišparamo en del poti
.
Karmen02, dobrodošla tudi ti s svojima princeskama
. Glede P pa res prosi za napotnico za RA.
Skye, čestitke Lii za prvi zobek
. Nadležna bolezen pa naj čimprej mine.
Pri nas pa Taj že samostojno sedi. Pa na kolena se že postavlja, kar pomeni, da bo počasi pričel lezti tudi naprej, ne samo nazaj in v krogu, kot to že počne.
ANIME, če me moj spomin še služi, ju jaz nisem dajala v ležalnik pred 3 meseci. Taja sem dajala prej, ker je bolj "konkreten" (uf, kakšen izraz sem našla
). Kar se pa RA tiče, sem jaz zadnjič Aljo pripeljala na NFTH v kengurujčku, pa mi fizioterapevtka ni nič rekla. Pa sem mislila, da bo.
Bugnavilea, dobrodošla tudi ti in tvoja korenjaka
. Imata pa RD na isti dan kot moj mož
. Glede oblekic pa naj povem, da jaz Taju oblečem že bodije za 9 mesecev in nekatere tudi za 12 mesecev (hvalabogu da jih imam še od prvorojenke). Jah, je tudi en velik bumbar. Ima dobrih 8 kg in 6 mesecev.
lyra*, meni so počasi začeli presedat "gledalci" na sprehodih. Vsak se je ustavil, pa bil navdušen nad dvojčki in ponavadi lih ko sta spala in so ju potem zbudili
. Glede oblačenja - jaz oblečem najprej enega, potem drugega. Ju pa ne oblačim nič ekstra za ven. Taka kot sta doma, gresta tudi ven, sam še bundico in kapico jima dam gor in to je tik tak. No, tudi če ju grem še prej previti, pač en počaka. Če je kateri že odpravljen v vozičku se zna tudi buniti med čakanjem, ampak 4 rok pa res nimam.
Mogoče ta prvega, ki je že oblečen ne zapneš in pokriješ do konca, ampak šele potem, ko se mu pridruži drugi, če se bojiš zaradi prehladov. Po pravici povedano, jaz še nisem na to pomislila. Mogoče, ker se dokaj hitro pripravimo in spokamo ven. Drugače pa je zelo dober tudi nasvet oz. praksa MARTINŠČICE.
< Sporočilo je popravil GoYa -- 4.11.2008 8:45:28 >