IZVIRNO SPOROČILO: Skye
to sem tudi jaz gledala
Koliko pa te bo stala? Jaz se še na ebayu ne znajdem najbolje, bi jo pa tud naročila.
Mi jo je uspelo kupiti za 62,01 eur + 21,73 eur bo poštnina. Je pa res, da sem par dni poskušala postaviti pravo ceno, da sem jo končno dobila pod ceno, po kateri se redno prodaja (100 eur). Za ograjico lahko licitiraš ali jo kupiš po redni ceni. Svetujem ti licitacijo, ker jo dobiš po dosti nižji ceni. So se prodale tud za 53 eur, sam jaz sem bila prepozna. To se zadnje minute, ko ponudba še velja, najbolj dogaja in če ti uspe koga prehiteti, si na konju. So pa te ponudbe vsak dan, tudi po par ponudb na dan, le spremljati je treba. Če pa se ti ne da s tem ukvarjat, jo lahko enostavno naročiš po redni ceni (pojdi raje na ebay.de).
http://baby.shop.ebay.de/items/Tur-Treppenschutzgitter__W0QQ_catrefZ1QQ_sacatZ23595QQ_trksidZp3907Q2em21 Tudi jaz nisem bila vešča tega, pa mi je mož razložil, ker je pred kratikim kupil tako fotoaparat. Moraš se prijavit in šele nato lahko daješ svoje ponudbe ali kupiš. Če ti ne gre nemščina, pojdi na angleški ebay in se tam registriraj. Ko se enkrat registriraš, lahko isto up. ime in geslo uporabljaš na vseh ebay-ih.
Tam kjer piše "bid" oz. "gebote" napišeš ceno, ki si jo pripravljena dati. Če kdo postavi višjo ceno, te prehiti. Lahko ponovno staviš do zneska, katerega si pripravljena plačati. Jaz sem najprej rekla da grem do cca 50 eur, sam sem po parih primerih videla, da ne bo šlo. Tako sem potem rekla, da dam še 10 eur več in tako mi je spet po parih poskusih useplo kupiti za 62 eur. Je res enega skakanja, da ti rata. Jaz sem jo tako kupovala par dni, da mi je končno ratalo. Zato pravim, če se ti ne da s tem ubadat, si jo naročiš po redni ceni.
Sem pa videla, da je pošiljka že v slo

. Ampak če jo bojo lih danes dostavljali, nas ni doma

. Pa jutri recimo