writing-img

RE: Primorke čakulone

clock-img

10.10.2008, 17:32

clock-img

amaya

pencil-img

4434

jaaaaaaaaaaa, je res Leni!

Jaz imam eno skub novico. Če še ne sedite se dejte vsest. Jaz sem zjutraj kar ene 5 minut sedela in bulla v tla....Etienne pa me je čudno gledal, v smislu: ma kaj bom jedel al kaj. Hmmmm....sem naredila CB in sem noseča. Ni fora, ampak je res. user posted image

Zdej pa moram malo k sebi že zato, ker sem to napisala user posted image

Ti ampak meni samo nekaj novega...samo jaz novice šopam. V glavnem mi je rekla zdej Semina, da lahko končno jem: nema više stradanja user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

10.10.2008, 19:06

clock-img

leni5

pencil-img

476

user posted image user posted image IIIIIIIIIIIIII...ma jaz že cel dan mislim nate!!! Ma ke lepo!!! Ma to je zame prehitro!!! Kaj bova imeli tretjega skupaj???user posted image user posted image ...JUHUHU!!!!

clock-img

10.10.2008, 19:09

clock-img

leni5

pencil-img

476

Ma glej Ama, ki nobena ni še komentirala...mogoče so šokirane tudi ostale...

clock-img

10.10.2008, 19:13

clock-img

leni5

pencil-img

476

Aja, še eno lepo, lepo nosečnost ti želim in enega zdravega škratka ali škratkinjo.

clock-img

10.10.2008, 19:17

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ma hvala....

po mojem še sedijo na školjki user posted image

clock-img

10.10.2008, 19:47

clock-img

aleži

pencil-img

1903

si me presenetila ko si mi rekla (še zdaj prihajam k sebiuser posted image ) in res lepo nosečnost, nič slabosti, dosti počitka, miru, ........................................... vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in ne nas zdaj zapustit in prešaltat na nosečnice!!!user posted image user posted image user posted image

še enega takega lepega in pidnega.............in ta bot, naj bo tebi podoben user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če ti je ratalo.

clock-img

10.10.2008, 19:48

clock-img

aleži

pencil-img

1903

A ja, upam, da ste naredili user posted image ,da boš imela parček tako kot jaz in azzurra!!

clock-img

10.10.2008, 19:54

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja valda da je user posted image  user posted image

clock-img

10.10.2008, 19:56

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Ja, che štronca, kaj sploh sprašujemuser posted image

clock-img

10.10.2008, 19:58

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image

ma dobro, kaj se nehate skrivatuser posted image

clock-img

10.10.2008, 19:59

clock-img

amaya

pencil-img

4434

če jaz vidim, da si odsotna, potem mislim, da te ni in ne štekam nič!

sem lačna, a se mi ne da nič jest user posted image

clock-img

10.10.2008, 20:15

clock-img

aleži

pencil-img

1903

sem sem online!!!

Hodi papat, počivat.......mirno noč...............v ponedeljek pa raport!!!!

clock-img

10.10.2008, 20:17

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Si vidla koliko te imam user posted image user posted image , da sem prisotna!!!!!!

clock-img

11.10.2008, 08:39

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Amayčka kak je bila noč? Po mojem si kar slabo spala, ker si dosti mislila in mlela in mlela in mlela. Imam prav?

Danes pucam doma, bom naredila tiramisu in tisto s gresom od Leni za jutri, saj imamo srečanje marčevk na dolenjskem.

Se slišimo več ksno, ker morem dat sari papat.

pa pa

clock-img

11.10.2008, 09:49

clock-img

leni5

pencil-img

476

Jaz sem danes sama z mojima puncama, če katera nima kaj delat, jo vabim na sprehod, izlet...karkoliuser posted image !!

clock-img

11.10.2008, 15:52

clock-img

Azzurra

pencil-img

1183

e, ja, da ne bi imela kaj za delat...kaj bi daaaalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

jz pa sem danes dobila fraj jutro in sem šla v šoping in po špežo. sem si kupla nekaj stvari za oblečt, ma je precej tuga tle...nikakor najt enih normalnih hlač, kavbojk ali kaj podobnega. vse ali je ultra elegantno ali ultra za stare ali ultra za ultra suhice. tako, da sem prišla domov s 5 boršami robe, ma še zmeraj nimam kaj oblečt user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa imam pavzo med likanjem/kuhanjem

amaya - ti pošljem zs

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

clock-img

11.10.2008, 19:36

clock-img

aleži

pencil-img

1903

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

e, ja, da ne bi imela kaj za delat...kaj bi daaaalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  mi smo pa šle z Leni po reki Dragonji: naredili piknik, hodili, se dojili..... skratka uživali soboto brez možev. Samo Žiga je bil "beato tra le donne".user posted image user posted image  Sara in Žiga že  spita od 19h. E ja, smo jih zmučle danes. Me prav zanima, kako bo n oč pri Sari, ker zadnje čase je user posted image . vsake 2 ure jo dojim!!!!!user posted image user posted image

Amaya, si on line!!!! kako si? počutje, slabost, spanje, veselje.....

Jutri imamo srečenje na Dolenjskem in grem kaj kamlu počivat,saj sem crknjena!!!!

pa pa če se Amaya ne bo odzvala

clock-img

11.10.2008, 21:10

clock-img

leni5

pencil-img

476

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Vedno je kaj za delat, ma zamižim in se delam da ne vidim vseh kupov za zlikat...

Ja, lepo smo se imeli danes, ne aleži? Jaz spravim samo še tajo spat in pol grem še malo uživat pred TV.

clock-img

11.10.2008, 21:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ojla babetine.... sigurno bo katera vedla.....

Nukov cucelj.... ima eno luknjico.... zdej pa ne vem, al more bit ta luknjica v ustih spodaj ali zgoraj???? Hvalaaaaaaaaaa!user posted image

Sem srečala danes katero.... na relaciji od Lucije do Bernardina? user posted image

clock-img

12.10.2008, 13:05

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ojla babetine.... sigurno bo katera vedla.....

Nukov cucelj.... ima eno luknjico.... zdej pa ne vem, al more bit ta luknjica v ustih spodaj ali zgoraj???? Hvalaaaaaaaaaa!user posted image

Sem srečala danes katero.... na relaciji od Lucije do Bernardina? user posted image

se mi ne sanja user posted image

clock-img

12.10.2008, 14:05

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ma jaz se počutim ful dobro. če ne bi test pokazal + in če M ne bi bilo, ne bi sploh štekala. OK vsaketoliko mi je malo slabo (zjutraj predvsem-ne gre mi za jest nič!) pa spala bi malo več kot ponavadi...to je pa tudi vse. Pa gljih sem shujšala in stare kavbojke oblekla user posted image Ma jojjjjjjjjjjj.

Leni: v pon. mi prinesi knjigo nazaj, ker baje je nekaj o nosečnosti not, pa bi rada še kar po Montiju jedla, ker mi to ful ustreza!

clock-img

12.10.2008, 20:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ma dobro, ma kaj ni nobene?????

zbiram imena...dajmo s predlogi user posted image Azzu je začela user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2008, 20:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

seveda slovenska odpadejo in pa ni nujno da je na E

clock-img

13.10.2008, 07:23

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Kaj pride katera na user posted image ? Mi2 imava ob 10.30 telovadbo v Izoli.............. se slišimo

clock-img

13.10.2008, 07:39

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja jaz naj bi šla v KP. moram do P, če jo sploh dobim user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem