writing-img

RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del

clock-img

04.01.2009, 21:59

clock-img

darja33

pencil-img

327

Prebrala Zs. He, he.

Mavo, jutri bo lepo vreme, no oblačno, ampak nič snega pravi ARSO. Se slišma.

Ropotuljica, torej v pon in tor si fraj, al kaj?

Grem spat. Noč.

clock-img

04.01.2009, 22:43

clock-img

žanek

pencil-img

561

Huanita, moje sožalje user posted image !

clock-img

04.01.2009, 23:33

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

HuAnita, moje sožalje.

clock-img

05.01.2009, 05:13

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

HuAnita, moje sožalje. user posted image Vem, da je hudo in da se ti zdi, da se ti dogajajo same slabe stvari, a enkrat bo posijal sonček. Pride tako obdobje, ko je res sama nesreča, potem se pa obrne. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

05.01.2009, 06:10

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Huanita,  naše sožalje!

Ubogi se ni mogel ubraniti bolečin. Naj počiva v miru!

Lepše nadaljevanje leta se vam naj odvija. Verjem, da se bo!

Vsem pa dober štart v nove delovne dni!

clock-img

05.01.2009, 09:44

clock-img

smrček

pencil-img

699

HuAnita sožalje tudi od nasuser posted image

Hvala Bogu, da je ponedeljek in da sta šla ta večja dva v vrtec in naj večji na šiht. Saj nimam nič proti počitnicam, saj nekaj dni prov paše, ampak tole: tamala je bla doma 14 dni, mulc pa 11, glih tolk, da mi je enih parkrat prebilo plafonuser posted image . Sem takšna kot črnogorci, ker po počitnicah rabim vsaj dva dni, da si odpočijemuser posted image

Pa še voščilo: zdravja za vas in vaše malčke in veliko sexa ter malo otrok (za tiste, ki si jih ne želi(mouser posted image )te več).

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

05.01.2009, 10:36

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Punce, hvala.
Tole se nam res pelje, moja mama je pa čisto na tleh spet, evo, zdaj že 3. draga ji oseba, slike se ji kar kopičijouser posted image user posted image user posted image

Eh. Snorlax, saj to je, malo zadihamo, si misliš, evo, zdaj pa bo, pa spet nekaj udari. Vem, naravni cikel življenja, ampak mene to tako zamori, če začnem razmišljati, se zdaj matram, pa celo življenje dela človek, da potem na koncu takole umre???!!!! V čem je 'point'?????

clock-img

05.01.2009, 12:01

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Huanita user posted image ....Moje sožalje, držte se...in da črni dnevi čimprej minejouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

05.01.2009, 15:59

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

HuAnita, tudi jaz ti izrekam sožalje.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

clock-img

05.01.2009, 16:02

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Mi smo zdravi!!!!!!

Jutri grem na kafe. Me slišita, mavo in darja33? In morda še katera druga?

Naša K. je danes dopolnila 4 leta. Kar ne morem si predstavljat, kako hitro je minilo.

Na bibaleze.si sem si ogledala posnetek carskega reza. O, majgot, komaj sem gledala. Ko je bilo konc, sem odpla okno, da sem k seb pršla.

Mejte se.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

clock-img

05.01.2009, 18:23

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

huanita:tudi z moje strani iskrene sožaljeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

05.01.2009, 20:37

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Huanita, moje sožalje!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

05.01.2009, 20:38

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

HuAnita, sožalje.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

05.01.2009, 20:47

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Srečno novo leto vsem!

O basanju raje sploh ne bom. Bom samo na hitro glede materinskega doma. Nenazadnje bi lahko stvari zbirali pri meni doma v G., ampak žal jaz nisem vsak dan tam. Tukaj v D. pa sploh nimam placa. Mogoče je res najbolj pametno kje v Celju, če pa se zmenimo za fiksen dan in čas pa lahko potem tudi pri meni.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

05.01.2009, 23:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri meni ne moremo zbirat stvari, ker jih nimamo kam dat, ampak res nikamor. Tako da se bomo morale zmenit in se dobit vse skup. Janeja, hvala za številko. V vrtcu se bom zmenila, pa njo bom poklicala, ampak ne pred četrtkom, ko bom imela mir za take reči.

Ti, Marjana, zakaj si pa šla tisto gledat? A tak, za žur, ko ti je dete ravno dopolnilo 4 letauser posted image ? Vse najboljše pupiki (sori, danes zjutraj mi spljoh ni potegnilo). Aja, ona, tista, sej veš kira, je pa že rodila. Razlike majo torej manj kot 11 mesecev.

clock-img

06.01.2009, 00:00

clock-img

mavo

pencil-img

734

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Na bibaleze.si sem si ogledala posnetek carskega reza. O, majgot, komaj sem gledala. Ko je bilo konc, sem odpla okno, da sem k seb pršla.

Jaz sem tud šla to gledat, takoj ko sem pri 24ur slišala za to stran in, da si poleg drugega lahko ogledaš posnetek CR, včeraj zvečer, se mi zdi. Zdaj pa razmišljam, ali nebi raje naslednjič poskusila naravno rodituser posted image . Matr, je prav nagravžno za videt.
Drugače pa smo jutri zmenjene okol 12ih za Savinjo (tam pri Darji33), pol pa proti mestu na kavo. Prej se skor ne splača, ker je taka Sibirija. Dej poklič, no!

Dons sem bla na razprodajah, sem se 2 uri šetala po City centru, sama...božansko. Pa niti nisem zapravljala, samo za dušo. Drugače pa je čist prevelika gužva za večje nakupe. Za edino stvar, ki sem jo šla probat, sem čakala kot teslo v vrsti pred garderobo. V Hervis pa kljub prvotni nameri nisem vstopila, ker je bilo notri kot da bi zastonj talali.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

clock-img

06.01.2009, 05:19

clock-img

jerebica

pencil-img

165

HuAnita sožalje!!

Punce moje men se pa tele decemberske bolezni še kr vlečejo.user posted image Zdej sem js zakuhala na 40, sm včeri cel dan preležala, pa vročino zbijala, zdej pa spat ne morem. Rudija mi je M sam na joško deval. in ker bi moral zanj sam poskrbet ga je še upekel na rokicouser posted image .jao jao mama sploh ne sme odpovedat. Komi čakam, da se zbudi, da vidim kak je z rokico.
Darja 33 kdaj že delaš, ne vem če bom lahko tole brez tebe pregurala

clock-img

06.01.2009, 05:30

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Pošiljam en velik objem za vse vas - žalostne, bolne, jezne, utrujene mamice. user posted image

Mene hoče malo grlo bolet, a zaenkrat gasim z unimi tabletami ameriškega slamnika od Janeje. Upam, da ostane samo pri tem. Rada bi bila čisto zdrava, da grem dat kri za krvodajalsko. Preden sem imela tamalčka, sem jo redno dajala, potem se je pa skoz vleklo eno sranje in ni bilo možno.

Marjana, vse najboljše za K.! user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

06.01.2009, 08:43

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Mene hoče malo grlo bolet, a zaenkrat gasim z unimi tabletami ameriškega slamnika od Janeje. Upam, da ostane samo pri tem.

Snorlax, poleg tega za grlo še kakšen propolis poliži, pa ne bi smelo bit hujšega. Tudi jaz sem trenutno na teh stvarcah, ker me tudi nekaj hoče po grlu praskat. Ni vrag, da nama ne rata!

MarjanaR, čestitke za K. rojstni dan. Kako hitro mine, a ne? Naša Lea se tudi hitro bliža 4., pa se mi zdi, da sem jo ravno domov dobila...

Uživajte danes na kofetku!

clock-img

06.01.2009, 10:44

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Aloha.
Pogreb imamo v četrtek. Grozno je vse skupaj. Res grozno. K 'sreči' moram delati, pa mi gre vse skupaj malo iz glave, pa naša žveglača tudi človeku ne pustita, da bi na veliko premišljevala o sebiuser posted image

Naj pohvalim domovanje od Meggi - res lepa lokacija, sicer malo odročna za deklici, ampak to je samo pozitivno, jima neumnosti ne bodo šle toliko po glavi. Na lepem, drugi kraji so kot na dlani, nobenih sosedov blizu - pravljica. Lepo se imajo.

clock-img

06.01.2009, 10:47

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

MarjanaR - K. vse najnaj!!!! A ni hitro minilo? Kako si se bala, da boš edina na svetu, katere otrok se ne bo nikoli rodiluser posted image   Zdaj pa je knedlica stara 4 leta!user posted image

clock-img

06.01.2009, 13:34

clock-img

barika

pencil-img

6448

Huanita, moje sožalje!user posted image user posted image

mi smo bili par dni brez interneta, telefona in televizije, groza vam rečem.user posted image

Jančika, poglej tu na levi na moje ime pa boš vidlauser posted image user posted image , kaj pa pri tebi?

aja, jaz imam tudi nekaj oblačil za male in velike, ko boste zbirale, povejte.

clock-img

06.01.2009, 14:13

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

HuAnita,sožalje še z moje strani.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

06.01.2009, 14:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: barika
Jančika, poglej tu na levi na moje ime pa boš vidlauser posted image user posted image , kaj pa pri tebi?

O ti lisica, superuser posted image user posted image user posted image !!! Pa kar tiho si mislila bit, hauser posted image ? Mi bomo moral pa še mal bolj seksat. No, saj se noben ne pritožuje, hehe.

clock-img

06.01.2009, 15:03

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: barika

O ti lisica, superuser posted image user posted image user posted image !!! Pa kar tiho si mislila bit, hauser posted image ? Mi bomo moral pa še mal bolj seksat. No, saj se noben ne pritožuje, hehe.

neee, sej bi povedla, vem šele od 27. 12 (sem več kot 1 teden prej delala test), potem pa za ziher še enega.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem