writing-img

RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del

clock-img

28.10.2009, 12:55

clock-img

mavo

pencil-img

734

Evo, še mene malo. Sem imela danes zjutraj morfologijo, pa se nam kar ponavlja stara zgodba...naše dete noče dat nog narazen, da bi vidli, kaj bo. Zopet sem dobila le namig, da izgleda kot punčka, ampak konkretno pa ni mogla potrdit zaradi lege, ki ni omogočala celotnega vpogleda.
Drugače pa pri nas nič novega, razen da sva z malim M. že tri tedne čist sama doma, ker je ati na enem butastem usposabljanju. No ja, še en teden zdržimo, pa bo.
Jančika vidim da je še 2 v 1, torej tu tudi še nič novega. MarjanaR, dobro da si me spomnila na vlogo za znižano plačilo vrtca, jo moram tudi jaz oddati. Do 15. novembra je čas, a ne? Zdaj sem doma, pa bom ziher zadnji dan okoli skakala za to.

Pa še nekaj, ali ima katera kakšno dobro (in poceni) izkušnjo s slovenskimi termami? Bi šli decembra za en teden malo na počitnice. Rada bi šla v hotel, ki je povezan s termami, da se ne rabimo za ven oblačit. Sem malo gledala Mercator holidays katalog, ker imamo zdaj pika kartico. A je katera že kdaj to koristla. Huanita, se spomnim, da ste vi pri opremljanju kar nekaj v merkator tehniki dobili na kartico, pa da si pisala, da je bilo še kar ugodno.

Uživajte, pa bodite malo bolj zgovorne, da bo vsaj kaj za brati, če že napišem nikol ničuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

clock-img

28.10.2009, 13:30

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Mavo - mi smo na mamino Mercator kartico res ful prihranili, ampak potovali pa nismo še z njimi...
Sem pa hvalila Banovce - vam jih res priporočam... Imaš hotelček, vse tako prijazno, pa termalna voda, tudi zunanji bazeni, na sprehod lahko greste malo do Veržeja - torej Terme Banovci user posted image , Terme Moravci tudi priporočam.... skratka Prekmurje user posted image

clock-img

28.10.2009, 13:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Huh, Jana, koliko si jih že zbrala..... let?user posted image
Mater, smo že stare babe!

Vse naj naj!

clock-img

28.10.2009, 13:59

clock-img

mavo

pencil-img

734

Huanita, hvala. Pa Jančika, vse najboljše! A ni treba pri 200 strani kao nove teme odpret? Sem mislila, da to avtomatično zaklenejouser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

clock-img

28.10.2009, 20:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Bom odprla novo temo, pa tam nadaljujemo.

Evo:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4615455/mpage_1/key_/tm.htm#4615455

Moderatorka nas bo zaklenila, ko bo videla novo temo.

clock-img

28.10.2009, 20:52

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Jančika, vse najboljše!!! Naj te tvoji fantje razvajajo!

Mavo, če boste šli v Banovce v apartmaje, je tam malo smotano, ker je treba iti čez dvorišče na bazen in moraš biti oblečen in nosit s sabo ful stvari. Hotel pa je menda v sklopu bazena.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

24.09.2011, 18:32

clock-img

nenanov10

pencil-img

2

POZDRAVLJENI MENE PA ZANIMA KATERI LOGOPED JE NAJBOLŠI V SAV.DOL

clock-img

22.11.2011, 09:05

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Dobro jutro, Celjanke!

Se opravicujem, ker kar takole vdiram v vaso temo, vendar vas to soboto vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo v Mercator Centru od 9. do 19. ure. :D

Vse, ki ste na fb-, se lahko prijavite tukaj:
https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=204771112931070

Na nasi prenovljeni spletni strani pa si lahko ogledate nekaj malega o nas in posnete fotografije otrok:
www.fotostudio.si

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 22.11.2011 9:12:42 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem