Itak

Nesposobne kokoške
No, v glavnem jaz upam da jutri pakiram nazaj domov, tukaj sem celih 48 ur in še malo pa me bo že razneslo od nervoze..Ma, ta naša mama res ni normalna.
1. začela je že takoj ko smo stopili skozi vrata, da kako za vraga so moji otroci non stop bolni, ker je videla da imam s seboj sirup za izkašljevanje...Da kaj za vraga delam z njimi (dajem jih na led, itak

), ker oni **** pa niso nikoli bolni, pa ....fuj
2. sploh ji še nisva povedala da sem noseča, sva hotela danes, je M začel kao Lizo spraševat kdaj bo dobila sestrico, pa se je moja mama začela dret da nikoli, da je ne rabi ker ima bratca

, tako da me je kar minilo da bi karkoli rekla...Bo pač zadnja izvedela, mi čisto dol visi, sama si je kriva..se mi res ne da nekomu, ki mu je očitno vseeno razlagat kako in kaj..pa razlaganje da je otrok zelo zaželjen in načrtovan..ne, hvala...
3. Liza se je šla z njo sankat in se je kao malo polulala v hlače (ampak so bile žabice in trenirka ter smučarske hlače suhe, samo mala kaplica na hlačkah) ona pa je iz tega naredila takšno dramo, kot da je Liza spustla Savinjo iz sebe, da se je revica potem res polulala v hlače od stresa
.
.
.
In tega je še in še in še..V 48 urah.Pravi pekel, ni kaj
nE, NE, MIDVE RES NE BOVA NIKOLI ZA SKUPAJ..sE SPRAŠUJEM kako za vraga sem jaz kolikor toliko normalna???