IZVIRNO SPOROČILO: mavo
a se splača imet IKEA FAMILY kartico? Kaj sploh z njo pridobiš?
Vsaka dva meseca al nekaj takega dobiš njihov cajteng, pa enkrat letno katalog po pošti. Ob vsakem nakupu papirnata vrečka gratis, ves čas pa razne akcije za člane. Znižana in tako. Aja, 10% popusta v restavraciji.
Midva sva hotela vzet kuhinjo, na njihovi strani si naložiš program, kjer si jo lahko izrišeš in ti že zračuna ceno. Pa sva se potem odločila, da jo dava naredit po meri, saj bi morala v vsakem primeru imet mizarja, da bi nama prilagodil par zadev. Totalen stres mi je bil tole s kuhinjo, potem sva pa našla tega tipa v Konjicah in po moje bo kuhna super. Jo že imamo, samo je nimamo še kam postavit; vzela sem pa enako kot jo ima prijateljica, tako da vem, da tip dobro dela - poleg tega je bila cenejša kot v Ikei. Ne veliko, pa vendar. Pri montaži nama bojo nekatere dele posebej prilagodili.
Aja, pri Ikeiini kuhinji je bil pult neverjeten strošek, ful veliko je prišel. Tista prijateljica, pri kateri sem videla kuhinjo, ki sem jo potem vzela, tudi ravno zaradi pulta ni vzela Ikeine, pa zaradi prilagoditev na licu mesta. Pri nama bi recimo ostalo na eni strani 30 cm, ki jih nikakor ne bi mogla zafilat. Drugače so pa kuhinje baje kvalitetne. Ko sem se sama zanimala za nakup, sem slišala same pohvale.
Gor imajo svetovalce, ki govorijo slovensko oz. so Slovenci. Vse zrihtaš brez problema. Midva bova naslednji mesec naročala po netu, predvsem garderobne omare. Če naročiš za več kot jurja evrov, je dostava zastonj.