IZVIRNO SPOROČILO: žanek
Naty-taja, pridete v torek na pustovanje v OŠ od 16 ure dalje (telovadnica)? Mi bomo tam
.
Punce, tudi ve ste vabljene!
Uživajte!
Ej, mogoče pa res. Smo se pa nekaj menle s sosedami, da bomo tele naše tamale škrate (5 kom) oblekla in šle z njimi po vasi! Našadva in sosedova Larica znajo eno fajn pesmico iz vrtca pa bi bilo po moje kr zanimivo - predvsem nostalgija na stare čase, ko smo mi hodli od hiše do hiše preganjat zimo in seveda pokasirali marsikaj, od krofov do sladkarij, pa tudi kak dnarček je kje padel. Ja pa še prej gremo z Maruško v LJ na kontrolo h kardiologu, tak da itak ne vem, kdaj pridemo domov.
Migulja - jaz sem takole naredla kar nekaj izpitov! Namreč taščo in malega sem vzela zraven, ga podojila, odpisala izpit (ponavadi dve polni uri) in potem spet malega na zizo in domov! Hvala moji požrtvovvalni tašči, še dopust si je vzela, da je šla z nama!! Ni pa šlo drugače, ker ko je zavohu flašo, je samo zeval inse drl, kot bi ga iz kože dajali!

Pa bravo za izpit!
Jao
Piki, seveda da bo šlo! Tudi najbolj zaj... so ponavadi tam čist kul. Vsaj pri meni je bilo tako. Edino, kar ti lahko skazi je ocena - namesto 10, 9. Uspešna boš pa sigurno. Sej če si sama pisala itak veš vse in ni težko odgovorit! Probleme s padanjem na zagovoru diplome imajo po mojih podatkih samo tisti, ki so jim drugi naredli kak del diplome...

Evo srečno vseen in čimmanj črvičkov v želodcu!
E zdaj pa grem na šiht...Lep ddan vsem