IZVIRNO SPOROČILO: žanek
Naty-Taja, kako je bilo v Lj na kontroli, vse ok?
Joj, Žanek si me spomnila na tole - sem jezna ko hudič na tole pediatrijo, ker zdej se pa res že **** z mano!! Točno na tore, ko smo se skor že odpeljali od doma, nas kličejo, da pregled odpade, ker se jim je ultrazvok pokvaru!! Že četrtič. Midva pa oba dan dopusta dala za nič!!

Sem tak natulla ubogo sestro po telefonu, ker mi je res plafon dvignilo ! Sej vem, da ni nič ona kriva, sam je bila pač ravno takrat tam. Zdej sem jim pa zagrozila, da sam naj mi sami določijo datum - jim bom jaz povedala, kdaj imam čas - med počitnicami - sej mi bodo drugače na šiht rekli, da si zmišljujem! V glavnem - brez komentarja.
Luštne maškare in otročki. Našadva sta bila čebelica maja in spajdermen. Smo šli popoldan po vasi in so mali kr nekaj zaslužli!

Pa ful so bili sosedje veseli maškarc, ker oni tavečji so že nehali okrog hodit. So pa vsi navajeni na to, da jih pridejo maškare obiskat na pustni torek.
Žanek - a ti boš dala Žana v Kompole, al v Štore? Se imajo tule v Kompolah ful fajn! Mi smo prav zadovoljni.
Piki čestitke za naziv! Zdej pa je res en kamen manj na srčku, a ne?
E lep sončen vetroven pozdravček iz naših krajev!