IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Snorlax, baje imaš lesena okna..Reci mi plusi, minusi, itd..Če bi še nekrat bi spet? Mi2 bi rada dala noter lesena okna, pa ne vem...
Ja, okna so lesena, a so nama jih oni impregnirali in pobarvali, tako da so jih samo vstavili noter, enako kot plastična okna.
Prednosti: hm.. kaj pa vem, nekako sva bolj za les, kot plastiko. Če ti slučajno poči plastika, moraš zamenjat celo okno, pri lesu, malo pošmirglaš, pa pobarvaš in to je to. Plastična naj bi po določenih letih porumenela (če so bela), kaj pa vem, tudi mi imamo lesena bela, boh ve, kako bo čez leta.
Slabosti: malo so se razsušila in se vidi struktura lesa, kakšne črte (špranje), tesnijo vseeno OK. Ne bi pa imela nikoli več belih, ne plastičnih, ne lesenih, ker se pozna vsak mušji drek in jih je tečno pucat.
Skabi ima tudi lesene in rjave. So mi bolj všeč kot naša okna.
Cenovno je bilo približno isto kot plastična. Imava pa 3 šipe in med dvema je plin, med dvema pa ne. Drugače tesnijo super, zvočno in toplotno. Kaj ti še naj povem, razen tega, da še imam ponekod vedno gor tisti blesavi selotejp, ki ga moj ni odlepil takoj, ko je nehal kitat in belit.