writing-img

RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del

clock-img

08.04.2009, 08:51

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Skuštrana: a imaš ti tud hotslinge?

clock-img

08.04.2009, 09:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Huanita, he, he, sedaj ko imate hiško itak ne veš kam bi z denarjem, nekam pa mora it, a neuser posted image Po čevlje pa v Turbo šuhuser posted image

Naty, a ti si že doma? Super.

Kako pa je kaj naša Janči? Še kar v podnajemu pri mamai ali so že na svojem??

Katja, hotsling oz. pouch...Ja imam, samo še niso na strani, ker sem jaz zadnje čase zelo lenauser posted image Eh, saj bo boljše, enkrat junija....user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.04.2009, 09:23

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Katja, hotsling oz. pouch...Ja imam, samo še niso na strani, ker sem jaz zadnje čase zelo lenauser posted image Eh, saj bo boljše, enkrat junija....user posted image

Kaka je pa cena? A ga je možno sposodit si za kak dan, boš kaj okol hodla? Js bi našo pupo probala notr dat, da vidim, če seji dopade.

Sem jih tuki gledla (http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=275&detailID=712 ) pa se mi zlo dopade.

clock-img

08.04.2009, 09:31

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Katja, imaš ZS user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

08.04.2009, 10:57

clock-img

žanek

pencil-img

561

HuAnitauser posted image , ob tvojih postih se vedno lepo nasmejim za dobro jutro user posted image .

Janči & co
, so že na svojem. Imajo se fajn. Janči se tudi fajn počuti. Več bo pa sama napisala ko dobi net. Bi ga morala že včeraj, pa ga sračkajo.

Skuštrana
, a vi to prav hišo gradite?

Zanica, dobrodošla.

NIč, se gremo martinčkat na sonček. Uživajte!

clock-img

08.04.2009, 14:04

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Skuštrana - sem samo na študijskem dopustu doma zaenkrat. Potem bom še za prvomajske počitnice, pa potem še kaka dva tedna delat pol pa ja...

Huanita, jaz bi se malo zamisla nad tistilem pajkom in pajčono tam spodaj! user posted image user posted image mali že ve, kaj vidi!

MONTIGNAC

clock-img

08.04.2009, 14:55

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Da vidite našo ribico v akcijiuser posted image Je bil glavna atrakcijauser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=VR5NvA3J4gM

Jaz bi šla pa ven, mali pa spi že od 12 ih....Grrr, ponoči ga pa luna dajeuser posted image

clock-img

08.04.2009, 14:57

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Skuštrana, a vi to prav hišo gradite?

Renoviramo in dograjujemo...
Ampak če ti povem bi rajši vse na novo delala koliko je dela s tem rušenjem in pregrajevanjemuser posted image Po moje bi cenejo prišlouser posted image

Ja, ja, Huanita, pajčevina, pajčevinauser posted image user posted image

Ropotulka, kako ste pri vas?

clock-img

08.04.2009, 16:32

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Buuuhm, meni se bo zmešalo. Že 12 dni v bajti, malima se nič več ne da, še risank ne gledat. Pa še pečica nam je šla, se mi zdi. Si še kruha ne morem spečt. 

clock-img

08.04.2009, 21:56

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Lep že skoraj poletni pozdrav!

Danes sem prvi dan koristila pomladni dopust. Mega. Sicer sem skoz arbajtala, pa vseeno. Sem se sončila in vrtnarila ob enem, pa zraven še ene  štoke neki barvala in z belimi lasmi šla v vrtec po malecko. Me je k sreči opomnila frendica, da sem si na hitr par las kar izpulila!user posted image  Plani so za deloven dopust.. do torka. Lepo a kmal bo minil, kot vedno.

No, zdej se že lahk pohvalim da imam v glavnem zasejan vrt, zgleda mega, še popravljeno ograjo imam celo. Sam kak bo čez 2 mesca me ne prašat.  So pa 3 punce mi dons pomagale sadit, tako da je mogl ratat. Če bom imela čebulo med solato nasejeno, pač....

Se že pripravljate na barvanje jajčk? Sem dons na lastne oke vidla, kako se že nekje perejo zavese!user posted image

Huanitka, čakam na tovje fotke,.. NIČ. Če se ti bo dalo, pridi na pomladno kavico sredi travnika!

LEPE POMLADNE DNI IN DOBRE DEBATE!

clock-img

09.04.2009, 00:13

clock-img

žanek

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Ampak če ti povem bi rajši vse na novo delala koliko je dela s tem rušenjem in pregrajevanjemuser posted image Po moje bi cenejo prišlouser posted image

Jap, vem kako je to user posted image .

Mi smo se pa danes odpravili v Ljubljano, v živalski vrt. Smo se prav lepo imeli, ko ni takšne gužve čez teden. Še piščančke smo videli, kako se valijo user posted image .
Aja, imajo nova igrala, taka lesena v obliki živalic user posted image , luštno. http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=181

Punce, poglejte porodnišnico SG http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-slovenj-gradec.html
A ni lepa user posted image , jaz bi šla še kar 1x rodit user posted image .

Tukaj pa je ganljiva zgodba ene RR-jevke http://bibaleze.si/clanek/starsi/foto-sledila-sem-svojemu-srcu.html

No, pa sem vam naložila malo čtiva za branje user posted image .

Bolančki samo za vas user posted image user posted image user posted image !!

< Sporočilo je popravil žanek -- 9.4.2009 0:28:13 >

clock-img

09.04.2009, 12:09

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Off-topic: a pozna ktera koga, ki popravlja hladilnike? Men je nehu hladit ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Punce, poglejte porodnišnico SG http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-slovenj-gradec.html

Tu sm pa js rodila user posted image  Sam tele predelne stene so čist na novo, jih decembra še ni blo, škoda user posted image

clock-img

10.04.2009, 09:23

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

[

Ja, punca, kdo ti pa brani?! user posted image   Ti kar!

clock-img

10.04.2009, 20:31

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Moj starejši otrok si je zažele pižamo s hobotnico. Ne me vprašat, od kod ideja, ampak kot vestna mati sem se odpravila po trgovinah iskat tako pižamo. Seveda sem ji vnaprej povedala, da je čist možno, da take pižame ne bojo imeli. Pa mi pravi: Pol pa kupi tako z lunico. Ok. Grem. Seveda takih pižam ni. Pa kupim dve majčki pa jih porišem sama:

user posted image

user posted image

Take smo pa dans jajce pobarvali:
user posted image

Tole so pa moje slikarije v kopalnici:
user posted image

No, evo, zdaj vidite, kako sem zabušila ta teden, da se mi ni zmešalo v bajti.

clock-img

10.04.2009, 20:48

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Tamali je pa pristal na AB - vneto uho. user posted image user posted image

clock-img

10.04.2009, 21:38

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Ropotuljica: ti si pa faca! Tole s pižamami - zelo povšeči user posted image
In za tvojega user posted image user posted image user posted image

A vse barvate dans jajca? Dejte pol kake fotke gor, da vidimo vaše umetnine oz. umetnine otročkov user posted image

clock-img

11.04.2009, 21:52

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Dober večer. Tokrat se končno javljam od domauser posted image . Net imamo, pa otroška soba je zrihtana, ostalo je še v delu. Še vedno imamo raztur in še vedno nimamo kuhinje.

Jaz se kar vredu počutim, občasno mi je precej slabo, pa neverjetno utrujena sem. Mi pa kljub temu rata tu pa tam it malo teč, recimo nocoj sva šli z Ropotuljico in je bilo prav fajn. Zdajle bi se pa lahko samo še zvrnila v posteljo, ampak se ne morem, ker Joe pleska in je postelja pod folijouser posted image . Edino če grem k mulcem na tla kampirat...

Ropotuljica, super majčki!

clock-img

11.04.2009, 22:06

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jaz se kar vredu počutim, občasno mi je precej slabo, pa neverjetno utrujena sem. Mi pa kljub temu rata tu pa tam it malo teč, recimo nocoj sva šli z Ropotuljico in je bilo prav fajn. Zdajle bi se pa lahko samo še zvrnila v posteljo, ampak se ne morem, ker Joe pleska in je postelja pod folijouser posted image . Edino če grem k mulcem na tla kampirat...

Ja, tole je kar fajn za pogledat user posted image Sem šla danes malo zijale napast, kako se pri Jančiki rihtajo. Lahko bi kako fotko svoje spalnice naredila, če že glih spat ne moreš user posted image user posted image No, upam, da boš šla vsaj še danes spat.

jaz pa pakiram. če bo vse po sreči, jo jutri mahnemo v tople kraje. malemu je AB prijel, se bolje počuti, samo utrujen je. bomo pa malo več počivali. mislim pa, da nam bo morski zrak pomagal. tako da držte pesti, da se nam ponoči kaj ne zakomplicira. skuštrana, se vidimo! mavo, mogoče se tud mi vidimo. ja ja, vse poti vodijo ... na hrvaško user posted image user posted image Če mamo pa take fajn prijatelje tam user posted image user posted image

clock-img

11.04.2009, 23:16

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Darja33, imaš ZS.....

clock-img

13.04.2009, 17:59

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Uf, kako smo zgovorne zadnje dni user posted image . Se vidi da je lep sonček in fraj dnevi.

Ropotuljica, super pižamce in jajčka. A ste prišli do morja?

Jančika, WB. Ste pa pridni. Pa dobra si, da vso tole selitev v nosečnosti furaš. Naj bo čim prej vse urejeno, da boste res samo še uživali.

clock-img

13.04.2009, 21:15

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Jančika, WB. Ste pa pridni. Pa dobra si, da vso tole selitev v nosečnosti furaš. Naj bo čim prej vse urejeno, da boste res samo še uživali.

Sem očitno neki sfalila user posted image  Res??? Ja, super! Čestitke, Jančika! Za selitev in nosečnost? Kako daleč pa si že?

clock-img

13.04.2009, 21:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne prav daleč, v četrtek imam prvi pregled.

Sicer je pa tole tipično, mislim rihtanje bivališča v nosečnosti. Ko sem rodila Vaskota, sem 5 tednov kampirala pri mami, ker je moj heroj prenavljal kopalnicouser posted image . In vprašajte jerebico, v kakem je živela tik pred prvim porodom, ko sta njen in moj mož steno ven metala in nista prej pospravila stojala s cotami, ki so se sušileuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.4.2009 21:23:20 >

clock-img

13.04.2009, 21:53

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Sem očitno neki sfalila user posted image  Res??? Ja, super! Čestitke, Jančika! Za selitev in nosečnost? Kako daleč pa si že?

Opaaa, js sem tud sfalila, vas preveč na hitro berem, očitno... user posted image user posted image ja, čestitke!! user posted image A navijamo za punčko? user posted image user posted image

clock-img

14.04.2009, 07:02

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Janči res super za stanovanje in seveda za slabosti in utrujenost.
Jaz sem pa že v oni fazi ponovne utrujenosti in nespretnosti pa nerodnosti!
Slabo mi je pa ne vem, če od jajc in potice al od živčkov...
Komaj čakam maj....

MONTIGNAC

clock-img

14.04.2009, 08:03

clock-img

barika

pencil-img

6448

Jančika, tudi jaz ...
ko sem bila prvič noseča, sma urejala kopalnico ,,, moški so razbijali v kopalnici, jaz pa v kuhinji polnila vrečke z ...user posted image
no zdej ...zdej sma pa brez avta ostala in iščema ugodno varianto, ker dolgo ne bomo mogl hodit peš (meni je vseeno, moj ima pa kr daleč do službe).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem