IZVIRNO SPOROČILO: m_m
Ej naty-taja js te vsepovsod iščem
maš na zs
Hallo
m-m ! Študiram nate, pa ni nobenga zs blo. Po moje spet kej šteka! Evo ni pa blo časa zdejle vseh forumov čekirat...
V sredo imam zjutraj pregled pa bi se kr takrat dobile, če ni prepozno... (bom še zs pogledla!)
ja
Bethany - glede na moje omejeno gibanje (trebuh, avto) bi mi skor bolj pasalo, če bi se vi kaj oglasli. Kaj praviš na soboto popoldan? Imamo namen mal zuni bit, če bo vreme. Drugače pa pač notri. Dejte se zorganizirat no pa se vidmo pri nas.
Sem vas na reklami vidla!!! Ste luštni ko vrag!
Žanek bi mela pa jaz cajt zdej, ja!

Pa če se pr teb dobimo mi še hudga ne bo, ko je bolj blizu. Sej bi se lahk pr men tudi dobile, sam je pa taka gužva zdej v hiši, da si ne upam, da nebi koga motle. ( tamlada sam še vzdihuje in čaka na prave popadke...prav smil se mi že

) Tašča je pa tud mal živčna pred tole "porodniško za dvojčke"
Oh,
Dali lubica zlata, tole z Montijem pa ti ne dam prav! Jaz nisem čist nič zafrustritano hujšala in se obremenjevala, ampak, koker sem začela jest samo polnozrnato, je bilo mlekca manj in premalo - preverjeno in to dvakrat!!! Pa Janči tudi. Pa ni nobena od naju nek shujševalni frik!
Je pa pri Montiju tak, da lahko gre v začetku celo gor kako kilo dve, potem pa po kakem mesecu, ko telo skapira preobrat pade tudi za par kil naenkrat! Pa na vago ne semete tolk dat, raje se opazujte, kako se oblika telesa spreminja... kako so cote manj polne... pa kolk več energije je, pa to.
Pa od dojenja jih jaz bore malo poznam, da so hujšale!! Potem, po 6 mesecih mogoče. Sigurno pa je kje kaka izjema.
Evo zdje pa grem še zs čekirat...