IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Seveda je zobna miška naredila izjemo in prinesla darilo tudi za drugi mlečni zobek.
Zakaj pa je to izjema? Saj prinese za vsak zob, a ne.
Darja, tvoja D je pa res velikanka. Jaz žal nimam nič več cotk te velikosti, nekaj sem posodila kolegom, nekaj pa od B. sestri. No, imam še, ampak nič reprezentativnega, samo za izključno domačo rabo, pa še nič punčkastega.
Aja, sem pozabila povedat, da sem bila zadnjič v Kiku v Celju in sem bila zelo razočarana. Za tamalga so sicer imeli luštn stvari, ampak ima toliko, da res ne bom kupovala, za Dašo pa nič pametnega. Pa same roza stvari

, nič oranžnega, rumenega, modrega, zelenega... No, kupile sva eno rdečo oblekco na kapuco in z žepom spredaj, kakršno že ima eno iz H&M. Te so res tako luštne in praktične, nosi jo celo leto. Drugače pa res

, taka velika štacuna paa res slaba izbira. V A je npr. pol manjša, pa več dobiš. Sem pa potem v Žalcu v Tušu, kjer je neka nova trgovina NKD ali NDK, našla, kar sem iskala - navadne enobarvne majčke z dolgimi rokavi za 3 evre.
Pa v Bati sem malo zapravljala, ampak po doolgem času - zase!

Jutri gremo še pa za mojga čevlje iskat, joj, že kar vidim Dašo, kako bo pomerjala vse mogoče in nemogoče številke in modele... ima pravi fetiš na čevlje.