IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Resno, jaz mislim da otrok mora bit otrok, da mora free laufat okoli, ker za razvijanje raznoraznih dejavnosti in interesov je še čas. Sploh pa pri vas, ko ima možnosti laufat okoli kolikor si poželi je greh ga vsak dan nekam pošiljat. Še najbolj se bo razvil, če ga pustiš da se razvija sam...Jaz bi mu sigurno kaj ukinila(recimo, da gre nekam 2 krat na teden je po moje čisto ok za toliko starega otroka)
Skabi, se strinjam s Skuštrano. Meni se 2x na teden zdi preko glave dovolj. Že tako grejo pri šestih letih v šolo...naj bodo še malo otroci. Je pa res, da nimam 6-letnika in ne vem, kako bo takrat. Vsekakor pa se mi zdi, da majhni otroci bolj rabijo starše in družino kot neke strašne dejavnosti. Ker če je vsak dan na terenu, to pomeni, da ga dejansko vidiš samo za vikend (če ne štejemo hranjenja in oblačenja, torej servisiranja).
Skabi, se podpišem pod tole. Jan hodi samo k verouku 1x na teden (direkt iz šole, in je ob 16h že doma) in 2x na teden ima nogomet (tudi konča ob 15h). Se mi res zdi še prehitro, da bi že zdaj hodil na cel kup krožkov. Je pa res, da je tudi sam rad bolj fraj. Ponudili smo mu par krožkov, pa ni pokazal interesa in ga nisva silila. Naj uživa v otroštvu. Itak imajo vsak dan domače naloge. Večino jih sicer naredi že kar v podaljšanem bivanju, kadar ima nogomet, nam pa za doma ostanejo. Par ur vsak dan pa ima res lahko še za igranje, pa kolo in divjanje zunaj.
Je pa naš Jan od danes naprej spet zdrav. Trebušček ga ne boli več, apetit je tudi dobil.

Mal čudna je tale njegova "1x tedenska viroza".

Zdaj si moram pa mal zapisovat kaj je, mogoče je pa res spet kakšna alergija.Trenutno ga imam na dieti brez mleka. Pa ne prestrogo, ukinila sva le večerne kosmiče z mlekom, pa kakav,... Bomo videli.
Punce moje, mi smo pa spet psihično čist našponani. Tašča ima jutri spet operacijo. Že drugič v manj kot letu dni ji bodo operirali tumor v glavi.

Držite prosim pesti, da se operacija izteče uspešno in brez zapletov. In naj se ta

tumor potem ne vrne več nazaj! Upamo na najbolše!