Kje je pa Piki ? V službi verjetno?
Jah, mal v službi, mal doma. Na šihtu 8 ur buljim v računalnik, tko da se doma na daleč izogibam tega

. Me prav oči pečejo.
Dans sem govorila z mojo mentorico glede diplome in je rekla da je še kr na bolniški, ne more sedet, hodi na terapije. In da bo diplomo prebrala takoj ko bo lahko

. Itak! Tko da zdej čakam, pa nič kaj hudega mi ni

.
Tamali je naspidiran sto na uro, sumim da mu Pikovit daje malo zagona. Odkar ga jemlje, je ful divji. sam kašlja pa vedno bolj, tko da gresta jutri z M k zdravniku, da ga malo posluša in pove da je to čisto normalno

.
Aja, pa še naša prigoda z nakupom zimskih gum: naročili smo jih preko ene spletne strani, ker sva zračunala da s tem prišparava en kupček evrov. No, plačala sva preko klika in čez par dni so nam jih dostavili. In hoteli da jih plačava

. WTF? Babi me je vsa prestrašena klicala v službo, da hoče un tip denar, ampak smo se zmenili da ni šans, da nej gume kr lepo odpelje nazaj na pošto. Potem je sledilo par telefonskih klicev in so v spletni trgovini ugotovili da so malo zatupili. Potem so rabili še en cel dan da so napako javili na pošto, pa stornirali račune, pa ne vem kaj še vse. V glavnem, dans sem jih šla iskat na pošto. In mi poštarka privleče iz skladišča en ogrooomen paket. Itak so vse gume zapakirali skupaj. Tko da sem sredi pošte trgala in cefrala tisti paket, da sem potem po dve gumi naenkrat odvlekla do avta. Da ne govorim o tem, da je blo na pošti ene 10 dedcev, ki so štorijo opazovali in se veselo režali zraven. Lej jo babo, kok se matra .

Da bi kdo pomagal, pa ni varjante. Eh, pr nas smo sto let za luno.
Ena dobra stvar je pa bila pri vsem skupi. Ko sem mojmu vse to razlagala, je pametno vprašal: ja, pa so dost napumpane?

Joooj, moj možek je res tehnik

. Za crknit!