IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Saj to pa menda veš, da moraš za lateks imeti ful zračen prostor, moji kolegici je dormeo plesen napadla
Dormeo ni iz lateksa ampak iz neke pene, kar je baje bistvena razlika. Sem gledala cenovne razrede vzmetnic in so najcenejši ti iz pene (ala Dormeo), potem so tiste z vzmetmi in najdražji so iz lateksa. Baje naj bi bili res kvalitetni.
Naty-Taja, tudi midva bova vzela 7 conskega. Sva ga v Hitexu že mal testirala. Ampak meni je tisti, ki naj bi bil za mojo težo na prvi občutek čist premehak.

Zdaj pa ne vem, ali naj jim verjamem, da je tak najboljši, ali naj vzamem rajši malo tršega, ki je za nad 75kg. Bova pa tudi midva vzela dva jogija, že zaradi nastavljivih letvic, ki si jih bova privoščila zraven.
V Hitexu ti ga dajo na 3 tedensko testiranje, tako da če ti ne ustreza, ga lahko vrneš nazaj (nekaj malega se sicer plača). Verjetno se bova res za tega odločila. Sva pa gledala po spletni strani in sestava Hitex in Dollar lateksovih vzmetnic je identična. Še cena je do centa enaka. Po mojem delajo tole lateksovo jedro za vse enako, razlika je le, kaj piše na prevleki.
Snorlax, ja midva sva letos (pred 2 mesecema) zamenjala jogi. Kupila sva Dormeo ampak sva ga reklamirala oziroma dala nazaj, ker se nama je po 3 tednih pena že posedla. Zdaj pa iščeva naprej.
Kakšen je bil dan po prvi samotni noči brez tavelikega sina? A je kaj komentiral?
Bethany, držim pesti, da je to začetek in da bo hitro tudi konec in se boš jutri že catrala s svojo

.
Skuštrana, jaz operen na teden 6-7 strojev. Pa perem vedno konec tedna, ponavadi mi stroj laufa celo soboto in še nedeljo dopoldne. Ravno zato, se mi nabere kar veliko in bi mi tudi prišel prav večji boben.