V četrtek pred Yjsk?! A si bila ti, ko si zelefonirala, malo pred 9. uro? Ne da bi prisluškovala, samo ker si stala blizu mene, sem nekaj ujela o tem, da ima mož zdaj službeni avto in da bo vaš otrok zatorej kasneje hodil v vrtec... (mater, sem si pa vs ezapomnila

) --- si bila to ti?
Drugače pa najs e pohvalim, da sem včeraj spet ke$irala olroglo cifro ojrov in še nekaj čez, ampak naj samo povem, kaj to pomeni pri Merkator pohištvu:
- če vplačaš na dan, ko imajo dvojne pike (ne me spraševat podrobnosti, vedno se zanašam, da me trgovci tam ne ogoljufajo, ke mi ni NIČ jasno pri tem) - dobip torej dvojne pike, kar pomeni v najinem konkretnem primeru ena ornk fasnga - torej pri naslednjem nakupu imam 'pik' za 150 eur
- če vplačaš z gotovino, imaš še 3 % popusta - na take zneske tudi nekaj nanese
- danes pa me še kličejo in se ful ful opravičujejo, češ da so mi pozabili povedati, da ob nakupu nad 1000 eur od te firme, kjer sva vzela spalnico, zastonj prejmem še eno vzmetnici
- aja, sem valda dobila še en kup nalepk, misleč, da jih bom kar po forumu razšenkala, pa me napotijo v živilsko trgovino - kjer za 30 pik z Merkatorjevo kartico dobiš ali 2 krožnika za zajtrk ali 2 skodelici za kavo z križničkoma, taki pisani, kičasti vzorci -meni so všeč. Dobila pa sem 5 kompletov - torej 4xšalčke + 2 večja krožnika. To bo materiala za razbijanje (v tem bi lahko postala olimpijska prvakinja...

)
Zaključek - Merkator, ljubim te!