Te bom potolažila, da nisi edina v tej brozgi.

Tudi mi imamo težave. Malo sumim, da je to zaradi novega člana, čeprav ne kaže ljubosumja in jo ima zelo rad, ampak včasih tole cmerjenje presega vse meje. Karkoli ne doseže v jok. Sicer se ne dere histerično ampak čisto milo. Sem rekla danes, da ga bom dala kastrirat, če se misli non-stop cmerit. Pri en em letu si je razbil koleno, padel xx krat pa se ni jokal. Je moglo bit res hudo, da se je zjokal zdaj pa

. Pri nas je telovadba kar uspešno potekala. Malo sem jaz telovadila in ko je videl, da se smejem in je zabavno pa je začel in me sploh ni več rabil. Meni se tudi sanja ne, ali rabijo več časa za privajanje ko so večji al kaj jim je. Ali pa so to mamini sinki, ki nas imajo preveč radi in so bolj navezani in manj samostojni (kar se čustev tiče) kot punčke.

Ko bom razjasnila tole skrivnost ti javim v čem je point.
Mi imamo drugače kar pestro. Tudi vremensko. Včeraj je bilo od sonca do dežja vse po spisku. Pri moji teti, ki je nekaj km od nas je padala toča in jo je bilo toliko, da so jo lahko odstranjevali z lopato. Baje 5 cm. Ni mi pa jasno od kod se je vzela ta toča, ker ni več vročine. No pa če se spomnim, da je avgusta padala ponoči, mi je še manj jasno. Tale narava je čisto zmešana. Le kaj smo naredili?
Rastemo pridno, Maja je še vedno na mleku.

Je bilo en dan rahlo pomanjkanje, recimo da poskok v rasti, pa sem začela goltat čas za dojenje in je spet ok. Zdaj pa mi malo "zastaja". Ne spije vsega.
Naveličala sem se vsakdana. Rabim malo življenja!!! Ene pol ure bi rada bila brez otrok, pa mi tega ne ugodijo.

Pol urce brez brige. Ne vem več kaj je to bit pol ure na off. Se tolažim, da bodo boljši časi. Služba mi pa vedno bolj smrdi.

Diši mi edino plača.
Zdaj pa je princesa začela tečnarit in jo bo treba počasi spravit spat.