Halo halo!
Jaz pa sem danes tako utrujena, da sem se kar noro nardila, ko je Videk jokal in je mogo ati it po njega. Sem bila v šopingu, nič za mene, ampak zopet za Vidka, plenice, mlekec, kašice,... plačala 66 € skoraj me je kap. Mislim, da bomo nabavli kravo, ker to kupovanje mlekeca, me bo spravla na kant
. Pa te mlečne kašice od Hippa. 3,39 € za 250 g. Grozno. Takoj ko bo star 6 mesece, začnema z neko bolj ugodno varianto, bom kar od Muellerja kupovala, pa DM-ove kašice, so baje tudi vredu. Ker ta Hipp, mislim, mleko stane 9 € pa je 800 g, one kašice pa 250 g, pa 3,39€, katastrofa. Je pa jedo danes prvo mlečno kašico od Hippa, probiotična, in mu je bila zelo všeč. Jo pa pripraviš samo z vodo, ker je ta mlekec že noter.
V MB v Qlandiji, se je odprla nova trgovina NKD, ala KIK varianta. Moram rečt, da jo poznam iz Avstrije, imajo pa zelo lepe stvari noter, pa ugodne cene, je Videk dobil kapico, rokavice in šal, tako lepo.
Zdaj pa grem pod tuš in takoj spat. K atiju se ne bom stiskala, ker me je razkuro in se trenutno mulim. špelin, valjar mi prosim posodi !!!!