IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Estrella a se mala za ušeska grabi?Men je P rekla da če pritisneš na ušeska in mala zajoka je ziher to vnetje.Zakaj maš pa zarad malega slab filing,a mislš da lumparije špila?
Pritisneš pa tik za ušesom ne na samo uho. Pritisne se pa za ušesom na spodnjem delu. Če je uho vneto se otrok ful zajoka ali pa zajavka, odvisno od praga bolečine.
Estrella tole tvojo Aljo bo pa treba lregat ko bo velika za vse za nazaj.

Se mi pa kar smiliš, ko se takole mučiš s hranjenjem. Si sploh ne znam predstavljat kako mučno je tole.

Že spravljat spat zna bit težkoo, tole pa presega vse meje.

Upam, da ti da P kakšen dober nasvet, da ne bi mala shirala.
Špelini in vsem ostalim za bolane sončke (zdaj so bolj oblački) Mi smo dan pregurali dobro. Ugotovili smo, da ima škrat zelo občutljive zobe in mu jih je naš dober zobozdravnik zaščitil. Upam, da bo pomagalo. Je pa to podedoval. Moja tašča je pri cca 30 imela granolom in od takrat je izgubila že skoraj vse zobe.

Na žalost ima tudi moj slabe zobe. Vsako leto se mu kakšen brez razloga zlomi.

In grozi mu tudi paradontoza. Upam, da ne bo še kaj takega doletelo mojega škratka. Jaz imam pa tu srečo zaenkrat. Ne smem prehitro govorit, ker še nisem pri 30-ih.
Maja je pridna za jest, za spat tako tako, .... Nič novega.
Novo je pri nas samo to, da smo mojega starega passata menjali za malo bolj nobel avto.

Se mi je avto začel kvarit, ker se premalo vozim. Kaj čmo, prej bolniška zdaj porodniška. Počasi bo že eno leto odkar sem doma.

Pa še s taščo delave ribnik in potoček in mi vzame kar dosti časa. Začeli smo v soboto, pa je nekje pol dela opravljenega. Saj bo počasi. Upam, da jutri zaključimo ta glavni del in da bodo manjkale finese. To je pa bolj od Maje odvisno.
V našem vrtcu so kar resno vzeli teden otroka in imajo ful aktivnosti. Saj tudi drugače sta novi vzgojiteljici super in se je škratek že veliko novih pesmic naučil. Zaenkarat ju lahko smao hvalim. Tudi prijazni sta zelo in ... Tista prejšnja, ki se je med delovnim časom šminkala in delala bog ve kaj je HB odšla. Otroci se niso naučili čisto nič, bila je non-stop tečna in vsak dan slabe volje. Vse ji je bilo ful težko. Včasih se vprašam zakaj tak človek izbere takšen poklic.

ni vsako delo za vsakega.
Telovadba je bila spet uspešna in to tako, da je škratek zaspal na sedežni brez umivanja. Bomo pa zjutraj nadoknadli.
Špelin@ da so pa moški največji reveži pa vemo že skoraj vse. Me moramo na nogah prebolet vse kar nas doleti, oni pa si lahko vzamejo čas in se spočijejo. Jaz bom v petek in soboto sama, ker gre moj na izobraževanje. To bo še pestro. Lani ali predlani, se ne spomnim, sem imela 39 pa nekaj vročine pa sem mogla bolanega škratka crkljat in ..., ker je bil tudi bolan. Moj pa je prikladno bil v Nemčiji. Prišel je dommov tisti dan, ko sem jaz dobila visoko vročino pa ni bilo kaj dosti od njega. Da ne omenjam mojega hudega vnetja ledvic. Tri četrt okrevanja sem prebolevala na nogah s škratkom na grbi.
Se tolažim da bo boljše. Vskao maščevanje pa je sladko.